Joukkueiden avoimet treenit viikoilla 47-50

18.11.2020

Tapanilan Erän Voimistelujaostossa voi harrastaa joukkuevoimistelua useilla eri sarjatasoilla, harraste- kilpa, SM- tai kansainväliselle tasolle tähdäten. Joukkuevoimistelu on harrastus, jossa yhdistyy urheilullisuus ja taito esiintymiseen ja yhdessä tekemiseen. Tapanilan Erällä harjoittelu on laadukasta ja innostavaa. Tervetuloa Erälle!

Kilpailevat joukkueet järjestävät avoimia harjoituksia uusille tulijoille viikoilla 47-50. Harjoituksiin tulee ilmoittautua etukäteen suoraan joukkueen valmentajalle tai yhteyshenkilölle. On myös mahdollista sopia oma aika. Harjoituksissa tulee sitoutua noudattamaan seuratoiminnan ohjeistuksia mm. käsihygienian suhteen.  Niistä löytyy lisätietoa täältä.

Koulutetut valmentajamme pyrkivät löytämään voimistelijoille omaa motivaatio- ja taitotasoa vastaavan joukkueen. Voit kysyä lisää Voimistelujaoston toiminnasta toiminnanjohtajalta voimistelu@tapanilanera.fi.

Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan aikatauluihin.  

Lisäksi Voimistelujaostossa voi harrastaa monipuolisesti lasten harrasteryhmissä. Lue lisää Voimistelukouluista, Freegymistä, Temppuvoimistelusta ja Satuvoimistelusta täältä.