Seuramallisto

Lovent Design

Tapanilan Erän Voimistelujaoston laadukkaat seuratuotteet on tehty yhteistyössä kotimaisen urheiluvaatevalmistaja Lovent Designin kanssa. 

Seuratuotemallistoon kuuluu monipuolisesti treenitoppeja, trikoita, velourasuja sekä kasseja. Uutuutena myös fanituotteita katsomon kannustajille. Tuotteet on mahdollista tilata Voimistelujaoston logon kanssa tai ilman. 

Seuratuotteiden tilaus tapahtuu syyskuun alusta alkaen Lovent Designin sivujen kautta. Seuramme koodi on tapanila. Jäsenet voivat tilata Loventin verkkokaupasta seuralle valikoituja seuratuotteita joko suoraan kotiin tai tilaukset voidaan toimittaa esim. kuukausittain yhteistoimituksena seuran toimipisteeseen.

Tästä Loventin sivuille tutustumaan mallistoon ja tilaamaan tuotteita.

Stadium

Tapanilan Erän monilajiseuralla on myös oma yhteistyömallisto Stadiumin kanssa. Mallistolla halutaan rakentaa yhtenäistä seuraidentiteettiä. Malliston vaatteet ja tuotteet ovat Niken ja niihin saa Voimistelujaoston logon painatuksena. Mallistoon pääset tutustumaan tästä linkistä.  Tilausohjeet löydät tästä linkistä. Rekisteröinnissä on tärkeää valita myymäläksi Tammisto ja seuraksi Tapanilan Erä ry ja painaa tämän jälkeen lisää.  

Tilauksen tekemisen jälkeen tulee tilausvahvistus sähköpostitse. Ilmoitus sähköpostitse tulee myös kun tilaus on valmis noudettavaksi. Toimitusaika on neljän viikon sisällä tilauksesta. Tilaukset tulee maksaa noudon yhteydessä Tammiston myymälään.