Seuramallisto

Team Place

Tapanilan Erän Voimistelujaoston laadukkaat seuratuotteet on tehty yhteistyössä kotimaisen urheiluvaatevalmistaja Team Placen kanssa. 

Seuratuotemallistoon kuuluu monipuolisesti treenitoppeja, edustustakkeja, sekä kasseja. Uutuutena myös fanituotteita katsomon kannustajille. Tuotteet on mahdollista tilata Voimistelujaoston logolla ja muilla painotuksilla kuten joukkueiden tai voimistelijoiden nimillä.

Seuratuotteiden tilaus tapahtuu Voimistelujaoston omassa verkkokaupassa, johon on koottu seuratuotteiden mallisto.

Tästä tutustumaan mallistoon ja tilaamaan tuotteita.

Stadium

Tapanilan Erän monilajiseuralla on myös oma yhteistyömallisto Stadiumin kanssa. Mallistolla halutaan rakentaa yhtenäistä seuraidentiteettiä. Malliston vaatteet ja tuotteet ovat Niken ja niihin saa Voimistelujaoston logon painatuksena. Mallistoon pääset tutustumaan tästä linkistä.  Tilausohjeet löydät tästä linkistä. Rekisteröinnissä on tärkeää valita myymäläksi Tammisto ja seuraksi Tapanilan Erä ry ja painaa tämän jälkeen lisää.  

Tilauksen tekemisen jälkeen tulee tilausvahvistus sähköpostitse. Ilmoitus sähköpostitse tulee myös kun tilaus on valmis noudettavaksi. Toimitusaika on neljän viikon sisällä tilauksesta. Tilaukset tulee maksaa noudon yhteydessä Tammiston myymälään.