Uutiset

Tilaa Kakkutukun herkkuja ja tue seuraa

Tilaa Kakkutukun herkullisia tuotteita ja tue samalla Voimistelujaostoa

Päivityksiä seuratoiminnan ohjeistuksiin 16.10.2020

16.10.2020 päivitetyt ohjeistukset seuratoimintaan koronaepidemian aikana. Toiminnassamme on voimassa kasvomaskisuositus kaikille yli 15-vuotiaille voimistelijoille ja valmentajille.

Harrasteryhmät lomailevat syyslomaviikolla

Tapanilan Erän Voimistelujaoston harrasteryhmät pääosin lomailevat koululaisten syyslomaviikolla 12.-18.10. Kilpajoukkueet harjoittelevat poikkeusaikatauluin. Lisätietoa saa oman ryhmän tai joukkueen…

Glorialle MM-edustuspaikka ja maajoukkuepaikka

Glorialle maajoukkuepaikka ja MM-edustus. Attitude Sportsin, Pakilan Voimistelijoiden, Tapanilan Erän ja Tapiolan Voimistelijoiden yhteistyöjoukkue lähtee innoissaan edustamaan Suomea.

Päivityksiä seuratoiminnan ohjeistuksiin

Päivityksiä seuratoiminnan ohjeistuksiin koronapandemian aikaan. Huomioitu THL:n maskisuositus yleisissä tiloissa.

Peruutuksia harrasteryhmiin

Osa harrasteryhmistä on peruttu ja osa yhdistelty vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Muutoksia harjoituspaikkoihin

Muutoksia harrasteryhmien syyskauden harjoituspaikkoihin.

Seuratoiminnan ohjeistus koronapandemian aikaan sekä koronatakuu

Tapanila Erä on tehnyt linjaukset seuran toiminnasta koronapandemian aikana sekä mahdollisessa poikkeustilanteessa. Harrasteryhmien kausimaksu hyvitetään jäljellä olevien viikkojen mukaisesti.

Erälle viisi leiripaikkaa Voimisteluliiton Talent- ja haastajarinkeihin

Ikäluokkiensa Talent-leireille valittiin Elite Alexa ja Elite Pre Jr, Haastaja1-leirille Axoria ja Haastaja2-leireille Adora ja Aida.

Mukaan kilpajoukkueisiin

Kilpajoukkueisiimme otetaan edelleen uusia voimistelijoita mukaan. Ota yhteys suoraan valmentajiin tai saavu avoimiin treeneihin.

Ilmoittaudu syyskauden ryhmiin 7.8. alkaen

Ilmoittautuminen syyskauden voimisteluryhmiin ja -joukkueisiin avautuu 7.8. Tapanilan Erän voimisteluryhmien syyskausi alkaa 31.8. alkavalla viikolla.

Tule valmentamaan meille Tapanilan Erän Voimistelujaostoon

Tapanilan Erän Voimistelujaosto hakee vastuuvalmentajia harrasteryhmiin ja kilpajoukkueisiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ilmoittaudu syyskauden starttileirille

Ilmoittautuminen syyskauden starttileirille on auki jäsenrekisterissämme. Leiri on maanantaista perjantaihin klo 9-15 Tapanilan Urheilukeskuksessa ja sen ympäristössä. Syyskausi startataan…

Tervetuloa Voimistelujaoston uusille nettisivuille!

Tapanilan Erän Voimistelujaoston sivut ovat uudistuneet. Vanha osoite www.tapanilanera.sporttisaitti.com on poistunut käytöstä. Uutta sivustoa päivitetään ja rakennetaan parhaillaan.