Uutiset

Voimistelijat tähtää Tähtiseuraksi

Teksti on julkaistu Koillis-Helsingin Lähitieto -lehdessä 16.6.2021. Tästä linkki juttuun. Tapanilan Erän voimistelujaosto on mukana Voimisteluliiton ohjelmassa, jossa seuraa kehittämällä ja…

Voimistelemaan Erälle - joukkueisiin mahtuu uusia voimistelijoita

Kilpaileviin joukkueisiin otetaan uusia voimistelijoita. 10-12-vuotiaiden sarjassa on useita vaihtoehtoja ja 14-16-vuotiaiden sarjassa on mahdollista kilpailla SM- tai kilpasarjassa.

Kevätkauden palkittavia

Kevätkauden päätteeksi johtokunta on valinnut vuoden valmentajan ja vuoden seura-aktiivin. Joukkueissa ja ryhmissä on valittu tsempparit.

Voimistelemaan kilpajoukkueisiimme - avoimet treenit viikolla 22

Tervetuloa löytämään oma porukka Erältä! Kilpailevat joukkueemme järjestävät avoimia harjoituksia uusille voimistelijoille. Ilmoittaudu etukäteen valmentajalle tai sovi oma aika kokeiluun.

Tiedote rajoitustoimenpiteiden vaikutuksesta toimintaamme

Tiedote rajoitusten helpotuksista toukokuussa. 13-20-vuotiaat pääsevät palaamaan sisäharjoitteluun täysipainoisesti toukokuun alussa.

Kevään tapahtumat virtuaalisiksi

Kevätkaudella 2021 Voimistelujaosto järjestää virtuaalisia tapahtumia seuran voimisteluryhmille ja Voimisteluliiton kilpailukalenterin mukaisia kilpailuja.

Päivitetty tiedote koronatilanteeseen liittyen

Liikuntatilojen sulkemisen vaikutukset Tapanilan Erän Voimistelujaoston toimintaan. Harrasteryhmät lomailevat pääsiäisen 2.-5.4. ja kilpailevat ryhmät harjoittelevat poikkeuksellisesti.

Toiminta jatkuu rajoituksia noudattaen

Koronavirusepidemian vaikutuksista Tapanilan Erän Voimistelujaoston toimintaan huhtikuussa 2021. Harrastustoimintaa koskevat rajoitukset jatkuvat.

Kesän lyhytkursseja lapsille ja aikuisille

Voimistelun lyhytkursseja kesä- ja heinäkuussa. Temppuvoimistelua, Voimistelukoulua, Freegymiä ja välinevoimistelua lapsille. Tanssillista voimistelua ja akrobatiaa aikuisille. Osallistuminen ei vaadi aiempaa voimistelutaustaa.

Päivitetty tiedote koronatilanteeseen liittyen 27.2.2021

[päivitetty 9.3.] Tiedote hallituksen tiedottamien poikkeusolosuhteiden vaikutuksesta toimintaan. Tällä hetkellä voimassa ovat tiukemmat turvallisuusvaatimukset harrastustoiminnassa.

Avoimia voimistelutreenejä voimistelun syntymäpäivien kunniaksi

Voimistelujaosto onnittelee suomalaista voimistelua perjantaina 26.2. Tutustu voimisteluun Zoomin kautta tai tule harjoittelemaan onnittelutemppu 125-vuotiaan voimistelutoiminnan kunniaksi.

Talvilomalla harjoitukset tutulla aikataululla

Kaikki ryhmämme ja joukkueemme harjoittelevat myös talvilomaviikolla (vko 8). Harrasteryhmät noudattavat normaalia aikataulua ja kilpailevilla joukkueilla on pieniä poikkeuksia. Tiedon saat oman ryhmäsi valmentajalta.

Ilmoittaudu talvilomaleirille ja kesäkuun kesäleireille

Ilmoittaudu nyt mukaan voimistelulliselle talvilomaleirille (maanantaista torstaihin 22.-25.2.) ja kesäkuun leireille (maanantaista perjantaihin 7.-11.6. ja 14.-18.6.). Jos leirejä ei pystytä koronarajoitusten takia järjestämään, lasku mitätöidään.

Lasten ja nuorten harrastustoiminnan aloitus 1.2.2021!

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatiotyöryhmän päätöksellä lasten ja nuorten harrastustoimintaa avataan hallitusti 1.2.2021 alkaen. Aloitamme alle 20-vuotiaiden ryhmien ja joukkueiden harjoitukset sisätiloissa helmikuussa.

Tutustu voimisteluun! Avoimia treenejä viikolla 4.

Tarjoamme avoimia ja maksuttomia treenejä kaikille voimistelusta kiinnostuneille viikolla 4. Livestriimitunteja sekä Zoom-treenejä löytyy lapsille ja aikuisille.

Päivitetyt rajoitukset lasten harrastustoimintaan 15.1.

Lasten ja nuorten harrastustoiminnan rajoitusten vaikutus Voimistelujaoston toimintaan. Kausi alkaa harrasteryhmillä helmikuussa ja kilpajoukkueet jatkavat poikkeusoloissa tammikuun loppuun.

Päivitettyjen rajoitusten vaikutukset kauden aloitukseen

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on jatkanut rajoitusten voimassaoloaikaa 31.1.2021 asti. Kuitenkin lasten harrastustoiminnan kohdalla tehdään uudelleenarviointi 14.1. Kausi alkaa poikkeusjärjestelyin.

Kevätkausi alkaa

Voimisteluryhmien harjoitukset alkavat viikolla 2, mikäli koronarajoitukset sen sallivat. Kilpajoukkueiden harjoitukset alkavat etänä ja ulkona jo viikolla 1. Odotamme vielä uusimpia tietoja.

Perustamme uuden joukkueen 12-14-vuotiaiden kilpasarjaan

Perustamme uuden joukkueen 12-14-vuotiaiden kilpasarjaan. Kysy lisää ja tule kokeilemaan tammikuussa!

Päivitettyjen rajoitusten vaikutukset toimintaamme

Voimistelujaosto lomailee 21.12.-3.1. ja voimistelun pariin palataan 4.1.2021. Harrasteryhmien kevätkausi alkaa 11.1. alkavalla viikolla ja kilpajoukkueet treenaavat etänä ja ulkona viikolla 1.

Vanhempia