Uutiset

Tutustu voimisteluun! Avoimia treenejä viikolla 4.

Tarjoamme avoimia ja maksuttomia treenejä kaikille voimistelusta kiinnostuneille viikolla 4. Livestriimitunteja sekä Zoom-treenejä löytyy lapsille ja aikuisille.

Päivitetyt rajoitukset lasten harrastustoimintaan 15.1.

Lasten ja nuorten harrastustoiminnan rajoitusten vaikutus Voimistelujaoston toimintaan. Kausi alkaa harrasteryhmillä helmikuussa ja kilpajoukkueet jatkavat poikkeusoloissa tammikuun loppuun.

Päivitettyjen rajoitusten vaikutukset kauden aloitukseen

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on jatkanut rajoitusten voimassaoloaikaa 31.1.2021 asti. Kuitenkin lasten harrastustoiminnan kohdalla tehdään uudelleenarviointi 14.1. Kausi alkaa poikkeusjärjestelyin.

Kevätkausi alkaa

Voimisteluryhmien harjoitukset alkavat viikolla 2, mikäli koronarajoitukset sen sallivat. Kilpajoukkueiden harjoitukset alkavat etänä ja ulkona jo viikolla 1. Odotamme vielä uusimpia tietoja.

Perustamme uuden joukkueen 12-14-vuotiaiden kilpasarjaan

Perustamme uuden joukkueen 12-14-vuotiaiden kilpasarjaan. Kysy lisää ja tule kokeilemaan tammikuussa!

Päivitettyjen rajoitusten vaikutukset toimintaamme

Voimistelujaosto lomailee 21.12.-3.1. ja voimistelun pariin palataan 4.1.2021. Harrasteryhmien kevätkausi alkaa 11.1. alkavalla viikolla ja kilpajoukkueet treenaavat etänä ja ulkona viikolla 1.

Joulunäytöksen lipunmyynti auki

Voimistelujaoston joulunäytöksen lipunmyynti on auki nettisivuillamme. Osta lippu näytökseen 14€/linkki tai osta kannatuslippu 20€. Näytös tulee katsottavaksi sunnuntaina 20.12. klo 18.

Ilmoittautuminen kevään ryhmiin alkaa 7.12.2020 klo 9

Tapanilan Erän Voimsitelujaoston kevään 2021 ryhmien ja joukkueiden ilmoittautuminen alkaa maanantaina 7.12. klo 9:00 jäsenrekisterissämme.

Tilaa kotimainen joulukuusi ja tue voimistelijoita

Joulu tulee! Toimi ajoissa ja tilaa kotimainen joulukuusi Tapanilan Erältä. Kuljetus Tapanilaan tai lisämaksusta suoraan kotiovelle.

Voimistelujaoston toiminta poikkeusolosuhteissa 30.11.-20.12.

Kaikkien ryhmien ja joukkueiden lähiharjoittelu on keskeytetty aikavälillä 30.11.-20.12.2020. Tarjoamme etätunteja ja valmennusjoukkueet siirtyvät etävalmennukseen.

Pääkaupunkiseudun siirtyminen koronaepidemian leviämisvaiheeseen ja sen vaikutukset Voimistelujaoston toimintaan

Pääasiallinen toiminta jatkuu aiempia turvallisuusohjeistuksia noudattaen. Yli 20-vuotiaiden harrasteryhmien ja -joukkueiden toimintaa muutetaan. TonttuStara 12.12. on peruttu ja joulunäytös järjestetään striimattuna tallenteena.

Liity nyt kannatusjäseneksi vuodelle 2021

Liity kannatusjäseneksi ja saat kangaskassin kaikkien muiden jäsenetujen lisäksi. Liity nyt ja tue alueen voimistelijoita!

Joukkueiden avoimet treenit viikoilla 47-50

Tervetuloa ihastumaan joukkuevoimisteluun kilpailevien joukkueiden avoimissa harjoituksissa! Ilmoittautumiset etukäteen valmentajalle.

Glorialle SM-pronssia

Yhteistyöjoukkue Gloria nappasi SM-pronssia Kisahallissa 8.11.2020.

Tapanilan TonttuStara 12.12.

Tervetuloa Tapanilan TonttuStaraan lauantaina 12.12.2020! Tapahtuma sopii kaikille alle 12-vuotiaille voimistelijoille. Ilmoittautuminen on auki Kisanetissä.

Päivityksiä seuratoiminnan ohjeistuksiin 28.10.2020

Päivitys ohjeistuksiin. Edellytämme kasvomaskin käyttöä maanantaista 2.11 alkaen kaikilta 15 vuotta täyttäneiltä Tapanilan Erän sisätiloissa järjestämässä harrastetoiminnassa.

Menestystä alkukauden kilpailuissa

Kilpailevat joukkueemme ovat onnistuneet alkukauden kilpailuisssa ja mitaleja on kerätty Tapanilaan lähes jokaiselta kisareissulta.

Tilaa Kakkutukun herkkuja ja tue seuraa

Tilaa Kakkutukun herkullisia tuotteita ja tue samalla Voimistelujaostoa

Päivityksiä seuratoiminnan ohjeistuksiin 16.10.2020

16.10.2020 päivitetyt ohjeistukset seuratoimintaan koronaepidemian aikana. Toiminnassamme on voimassa kasvomaskisuositus kaikille yli 15-vuotiaille voimistelijoille ja valmentajille.

Harrasteryhmät lomailevat syyslomaviikolla

Tapanilan Erän Voimistelujaoston harrasteryhmät pääosin lomailevat koululaisten syyslomaviikolla 12.-18.10. Kilpajoukkueet harjoittelevat poikkeusaikatauluin. Lisätietoa saa oman ryhmän tai joukkueen…

Vanhempia