Lapset

Lapset voivat harrastaa voimistelua Tapanilan Erän Voimistelujaostossa omaksi ilokseen kerran tai useammin viikossa. Tarjolla on huippusuosittuja Voimistelukouluja, satuvoimistelua, temppuvoimistelua, Ninjagymiä sekä joukkuevoimistelun harrasteryhmiä. Tutustu ryhmien kuvauksiin täällä. Näihin ryhmiin ei vaadita aiempaa voimistelukokemusta.

Kaikessa toiminnassamme toteutamme laadukkaan lasten voimistelun periaatteita. Ryhmissämme lapsi oppii perusliikunta- ja voimistelun alkeistaitoja koulutetun valmentajan avustuksella. Tavoitteena on kehittää lasten koordinaatiota, tasapainoa, liikkuvuutta ja perusvoimaa voimistelullisin keinoin sekä tarjota lapselle liikunnallisia elämyksiä. Harjoittelu on monipuolista ja antaa erinomaiset taidot sekä voimistelu-uralle että muihin lajeihin. 

Harrasteryhmissä voimistelun aloittaminen on helppoa ja hauskaa! Valitse lapsellesi sopiva ryhmä alta ja ilmoittaudu mukaan monipuoliseen harrastukseen. Hinnaston löydät täältä.

Ryhmiin ilmoittaudutaan myClub -järjestelmän kautta. Pääset ilmoittautumaan suoraan oikeaan ryhmään klikkaamalla ryhmän nimeä. Rekisteröityminen myClubiin tehdään ilmoittautumisen yhteydessä. Tarkemmat ohjeet myClubin käyttöönottoon löydät täältä

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2024

Kevätkauden 2024 tuntikalenteri päivitetään näille sivuille marraskuussa. Muutokset ovat mahdollisia. 

Ilmoittautuminen avataan nykyisille harrastajille 27.11. ja uusille tulijoille 5.12.

Tutustu ryhmiin ja ilmoittaudu mukaan suoraan haluamasi ryhmän kohdalta:

Satuvoimistelu

Voimistelukoulut

Vauhdikas voimistelu

Joukkuevoimistelun esivalmennusryhmät ja harrastekilparyhmät 

Kuva: Tiia-Tuulia Järvinen