Lisenssin hankinta

Suomen Voimisteluliiton yleisten kilpailu- ja kurinpitosääntöjen perusteella jokaisella Voimisteluliiton alaisiin kilpailuihin ja tapahtumiin osallistuvalla urheilijalla on oltava voimassa oleva kilpailulupa eli lisenssi. 

Lisenssien osto tapahtuu seuran Hoika-jäsenpalvelu-ohjelmalla.

Pikaohjeet lisenssin ostoon.

Lisenssitiedot siirtyvät Hoikasta Kisanettiin automaattisesti. Lisenssien automaattinen päivitys ajetaan kolme kertaa päivässä (myös viikonloppuisin): klo 6:00, 12:00 ja 16:00. 

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä lisenssit@voimistelu.fi.

Voimistelujaosto ei ole vakuuttanut omia jäseniään. Jokaisen harrastajan omalla vastuulla on hankkia harjoitustilanteet kattava tapaturmavakuutus. Kilpalisenssin ostajat voivat hankkia lisenssin oston yhteydessä Sporttiturva-vakuutuksen. Lisätietoa vakuutuksesta löydät Voimisteluliiton sivuilta.

Harrasteryhmien voimistelijat voivat hankkia edullisen Jumppaturva-vakuutuksen Voimistelujaoston kautta. Vakuutuksen hinta on 4€. Vakuutuksen voi ostaa laittamalla sähköpostia voimistelu@tapanilanera.fi. 

Hoika on Voimistelujaoston ja Voimisteluliiton yhteinen rekisteri, jonka tietosuojakäytänteet on kerrottu seuran sivuilla täällä sekä Voimisteluliiton www-sivulla.