Ryhmien kuvaukset

Tanssillinen voimistelu

Evat on aikuisten naisten pirskahtelevan nauravainen porukka, jossa voimistellaan hyvällä fiiliksellä voimistelusta nauttien ja yhteishenkeä nostattaen. Harjoituksissa tehdään monipuolisesti voimistelun tekniikkaa ja harjoitellaan yhteistä ohjelmaa. Sunnuntaisin harjoitteleva ryhmä osallistuu osallistujien toiveiden mukaisesti Gym for Life -sarjaan Lumo-tapahtumissa sekä seuran näytöksiin. Ohjaaja Inkeri Lohikoski.

Eden on  iloinen ja heittäytyvä ryhmä, jossa kokeillaan uusia juttuja voimistelun ja tanssin puolelta. Tunneilla nautitaan virtaavasta liikkeestä ja kehitetään kehoa kokonaisvaltaisesti monipuolisilla harjoitteilla. Ryhmä osallistuu osallistujien toiveiden mukaisesti tanssillisen voimistelun kilpailuihin sekä seuran näytöksiin. Ohjaaja Salla Virranniemi.

Elviira on yli 60-vuotiaiden ryhmä, jossa aiemmin voimistelleet tai lajiin tutustuvat pääsevät kokemaan virtaavien liikkeiden yhdistelemistä musiikkiin. Tunneilla kehitetään monipuolisesti koko kehoa rauhalliseen tahtiin. Harjoituksissa korostuu ryhmän toiveiden mukainen toiminta.  Ohjaaja Salla Virranniemi.

Voimistelun kurssit aikuisille

Aikuisten lyhytkurssit on peruttu koronavirusepidemian hillintätoimenpiteiden vuoksi syksyllä 2020.

Kärrynpyörä- ja käsilläseisontakurssi
Nyt on mahdollisuus lunastaa uudenvuodenlupaus ja oppia uusi taito! Kärrynpyörä- ja käsilläseisontakurssilla keskitytään nimensä mukaisesti uusien taitojen oppimiseen. 

Voimistelijan liikkuvuus ja kehonhuolto
Ei heti tule mieleen ketään niin notkeaa kuin voimistelijat. Nyt on mahdollista lisätä omaan rankaan ja raajoihin elastisuutta voimistelijoiden opein. Tunneilla tehdään tehokas lämmittely, monipuolisesti liikkuvuutta lisääviä harjoitteita koko keholle sekä venytellään rauhalliseen tahtiin. Sopii niin istumatyöläiselle kuin himourheilijalle.

Akrobatia ja kehonhallinta
Tämän kurssin aikana opitaan monenlaisia akrobatia- ja kehonhallintaharjoitteita. Harjoituksissa kehitetään monipuolisesti koko kehoa.