Koulujen kerhot

Voimistelujaosto järjestää voimistelutoimintaa koulujen iltapäivissä yhteistyössä lähialueen koulujen kanssa. Koulujen kerhotoiminta on osallistujille maksutonta. Ilmoittautumiset tulee tehdä osoitteeseen voimistelu@tapanilanera.fi. Koronapandemian vuoksi vain ennakkoilmoittautuneet voivat osallistua kerhoihin.  Ryhmäkokoja on rajoitettu turvallisuuden vuoksi.

Tavoitteena on lisätä lasten liikkumista heti koulupäivän jälkeen oman koulun tiloissa innostavan harrastuksen myötä. Pääpaino on lasten kokonaisvaltaisen kasvun ja yhteisöllisyyden tukemisessa. Mukaan voivat tulla niin tytöt kuin pojatkin - voimistelu kuuluu kaikille!

Alta näet koulujen voimistelukerhot kaudelle 2021-2022. Kevätkausi on 10.1.-29.5.2022. Poikkeuksena koulujen loma-ajat, jolloin salit eivät ole käytössä.

Hiidenkiven voimistelukerho ja Suomen harrastamisen malliin kuuluva Hertsikan parkour aloittavat vasta viikolla 4. Muut kerhot aloittavat viikolla 2.

Kerhon nimiViikonpäiväKellonaikaKoulu
Voimistelukerho, voimistelukoulumaanantai14:15-15:15Pukinmäenkaaren koulu (Kenttäkujan peilisali)
Voimistelukerhomaanantai15:15-16:15Pukinmäenkaaren koulu (Kenttäkujan peilisali)
Voimistelukerho, temppuvoimistelutiistai14:15-15:15Hiidenkivi (Rönsyrölli)
Voimistelukerho, temppuvoimistelukeskiviikko14:30-15:30Malmin pk (Pohjolan koulu, Jumppis)
Parkourperjantai14:30-15:30Hertsikan koulu

Varusteiksi voimistelutunnille riittävät sisäliikuntavarusteet ja juomapullo.  Hiukset tulee olla kiinni ja kädet pestynä. Toiminta tapahtuu paljain jaloin. 

Kuva: Voimisteluliitto/Jari Mönkkönen