Hinnat ja sitoutuminen

Hinnat syyskausi 2021

Lapset

Satuvoimistelu (Sankari- ja prinsessavoimistelu) 108€

Voimistelukoulut, Freegym ja Temppuvoimistelu 120€

Pumpulit, joukkuevoimistelun alkeet 2xvko 132€

Silmut, joukkuevoimistelun alkeet 1xvko 120€

Nuput, joukkuevoimistelun alkeet 2x/vko 220€

Aisha, joukkuevoimistelun alkeet 1xvko 160€

Joukkuevoimistelun harrastekilparyhmät (Arina Keltainen, Adelina, Artemis) 340-450€

Aikuiset

Esiintyvät ryhmät (Evat ja Eden) 215€

Elviira 180€

Useampaan aikuisten ryhmään ilmoittautuvalle hintaan tulee alennus.

Lisäksi Voimistelujaoston jäsenmaksu 30€ maksetaan kerran kalenterivuodessa. Lasku muodostuu automaattisesti ryhmään ilmoittautumisen yhteydessä uusille jäsenille.

Sitoutuminen

Voimistelua voi käydä kokeilemassa kaksissa harjoituksissa ilman sitoutumispakkoa. Voimistelija, joka käy kolmissa harjoituksissa, sitoutuu maksamaan koko kauden valmennusmaksut. Kesken kauden aloittaneiden valmennusmaksu määräytyy jäljellä olevien viikkojen perusteella. Esimerkiksi puolivälissä kautta aloittaneen voimistelijan maksu on puolet kauden kokonaiskustannuksesta.

Mikäli alkeis- ja harrasteryhmän voimistelija on syytä ilmoittamatta poissa kolme kertaa peräkkäin, menettää hän paikkansa joukkueessa. Vapautunut paikka annetaan varasijoilla oleville tai ryhmään pyrkiville uusille voimistelijoille.

Lue lisää jaoston toimintatavoista Valmennusinfostamme.

Aikuiset voivat hyödyntää kulttuuri- ja liikuntaetuja (Smartum, Edenred, Eazybreak, e-Passi) kausimaksuihinsa. Nämä tulee hoitaa Tapanilan Erän (emoseuran) toimistossa (Erätie 3). Edut ovat henkilökohtaisia, joten niitä ei pysty käyttämään esimerkiksi lapsen harrastusmaksuihin.

Koronatakuu: mikäli Tapanilan Erä tai hallituksen toimet keskeyttävät lähiharjoittelun

Jos harrasteryhmien kausi keskeytyy koronapandemian takia, hyvitämme kausimaksun jäljellä olevien viikkojen perusteella. Hyvitys ei koske jäsenmaksua ja sitä tulee hakea erillisellä lomakkeella. Hyvitys voidaan vastaanottaa tilisiirtona tai käyttää etuutena seuraavalla kaudella. Hyvityksen voi myös jättää hakematta ja tukea seuraa haastavassa tilanteessa.

Lue lisää toimintatavoista mahdollisessa poikkeustilanteessa täältä.

Kuva: Voimisteluliitto/Milla Vahtila