Ninjaleiri

Tapanilan Erän Voimistelujaosto järjestää syyslomaviikolla (16.-20.10.2023) ninjaleirin noin 7-13-vuotiaille lapsille. Leirillä liikutaan monipuolisesti Tapulin liikuntakeskuksessa ja sen lähiympäristössä. Pääpaino on voimistelussa, akrobatiassa, peleissä, leikeissä ja perusliikuntataidoissa. Leirillä ulkoillaan monipuolisesti. Leirin aikana tutustutaan myös muihin lajeihin Tapanilan Erän tai muiden seurojen valikoimasta. Leiri sopii kaikille temppuilusta innostuneille; osallistuminen ei edellytä voimistelutaustaa tai voimisteluryhmiin kuulumista. 

Leiri järjestetään maanantaista perjantaihin kello 9-15. Ohjaajina toimivat Voimistelujaoston omat valmentajat.

Hinnat: 110€, hintaan sisältyy lämmin lounas päivittäin

Leirin lukujärjestys

Ilmoittautuminen on avattu! Ilmoittaudu 8.10.2023 mennessä. Jälki-ilmoittautumisesta voi laittaa kyselyä osoitteeseen voimistelu@tapanilanera.fi

Tervetuloa mukaan!

Leirille ilmoittautuessa hyväksyt peruutusehdot. Osallistumisen voi perua 4 vuorokautta ennen leirin alkua veloituksetta. Jos osallistuminen perutaan alle 4 vuorokautta ennen leirin alkua, perimme 50% hinnasta. Leirin alkamisen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme täyden hinnan. Leirin aikana sairastapauksissa omavastuupäiviä on 1. Tämän jälkeen lääkärintodistuksella hyvitetään sairastumisen jälkeiset leiripäivät.