Kevätnäytös 28.5.

Tapanilan Erän Voimistelujaoston kevätnäytös järjestetään sunnuntaina 28.5.2023 Tapulin liikuntakeskuksessa Lehto Areenalla.  Näytöksiä järjestetään kolme: klo 9:30-11, klo 11:30-13 ja klo 13:30-15. Näytöksissä esiintyvät lähes kaikki jaoston esiintyvät ja kilpailevat joukkueet. Jokaiseen näytökseen sisältyy lyhyt väliaika. 

Näytös juhlistaa Voimistelujaoston 15-vuotista taivalta itsenäisenä jaostona sekä emoseuramme Tapanilan Erän 90-vuotisjuhlavuotta.

Liput

13€ aikuiset
7€ lapset (alle 12-vuotiaat)
sylilapset veloituksetta

Liput myydään näytöskohtaisesti etukäteen Evention lippukaupassa sekä mahdollisuuksien mukaan tapahtumapaikalla. Lippukauppa avautuu maanantaina 22.5.2023. Tästä lippukauppaan: https://tapanilanera.tapahtumiin.fi/fi/

Kulkusuunnat

Yleisön sisäänkäynti tapahtuu liikuntakeskuksen pääovesta. Tyhjennämme katsomon näytösten välisen tauon aikana.  Osallistujat kulkevat liikuntakeskuksen sivuovesta.

Tapahtumassa on tarjolla buffet, josta voi ostaa kahvia ja leivonnaisia. Järjestämme näytöksittäin myös arpajaiset. Paikan päällä on myynnissä tossuja, sukkia ja muita seuratuotteita. Suosimme korttimaksua ja MobilePaytä.

Kannustamme kaikkia katsojia ja osallistujia hyödyntämään julkisia tai saapumaan paikalle jalan tai pyörällä.