Kesäleirit 2022

Tapanilan Erän Voimistelujaosto järjestää kesäkuussa (6.-10.6. ja 13.-17.6.) kaksi voimistelullista kesäleiriä noin 7-14-vuotiaille lapsille. Leireillä liikutaan monipuolisesti Tapulin liikuntakeskuksessa ja sen lähiympäristössä. Leiri suunnitellaan kouluikäisille lapsille. Alle kouluikäisten osallistumisesta voi kysyä voimistelu@tapanilanera.fi.

Pääpaino on voimistelun laji- ja välinetekniikassa, perusliikuntataidoissa sekä kehollisessa ilmaisussa. Leireillä päästään ulkoilemaan monipuolisesti Tapulikaupungin liikuntapuistossa ja sen lähiympäristössä. Leirin aikana tutustutaan myös muihin lajeihin. 

Leirit sopivat kaikille voimistelusta innostuneille; osallistuminen ei edellytä voimistelutaustaa tai voimistelujoukkueisiin kuulumista. Osallistujat pääsevät harjoittelemaan omassa ikä- ja tasoryhmässään, mutta myös yhdessä seurahenkeä nostattaen! Leiriläiset osallistuvat leiriolympialaisiin ja pääsevät esittämään oppimiaan taitoja ja  esitysohjelmia muille leiriläisille leirin päätteeksi.

Leirin hintaan sisältyy lämmin ruoka päivittäin.

Kenelle: Kaikille voimistelusta kiinnostuneille 7-14-vuotiaille

Aika: Maanantaista perjantaihin kello 9-15 viikoilla 23 (6.-10.6.) ja 24 (13.-17.6.).

Paikka: Tapulin liikuntakeskus ja Tapulikaupungin liikuntapuisto

Mitä mukaan? Sisäliikuntaan sopivat joustavat liikuntavaatteet, sään mukaiset ulkovaatteet sekä lenkkarit, päähine, aurinkorasvaa, juomapullo, evästä välipalaksi

Hinnat

Leirin kesto

Hinta jäsenet

ilm. ennen 20.4.

Hinta muut

ilm. ennen 20.4.

Hinta jäsenet 

ilm. 20.4. jälkeen

Hinta muut 

ilm. 20.4. jälkeen

1 viikko95€115€110€130€
2 viikkoa180€200€200€230€

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on avattu Hoika-jäsenrekisterissä! Ilmoittaudu 1.6.2022 mennessä. Jälki-ilmoittautumisesta voi laittaa kyselyä osoitteeseen voimistelu@tapanilanera.fi. Ei-jäsenten tulee ensin rekisteröityä palvelun käyttäjäksi (valitse seuraksi Tapanilan Erän Voimistelujaosto).

Ilmoittautuminen, Voimistelujaoston jäsenet:  

https://go.hoika.net/user/TapahtumaanIlmoittautuminen.aspx?sid=143&TapahtumaID=6634

Ilmoittautuminen, rekisteröitymättömät henkilöt: 

https://go.hoika.net/public/Rekisterointi.aspx?sid=143&TapahtumaID=6634

Linkki vie suoraan rekisteröitymislomakkeeseen, jonka täyttämisen jälkeen sisäänkirjautumalla pääsee ilmoituslomakkeen täyttöön.

Leirit järjestetään hygienia- ja väljyyssuosituksia sekä kokoontumisrajoituksia kunnioittaen. Flunssan oireita tuntevat voimistelijat ja valmentajat jäävät kotiin eivätkä osallistu leirille. Osallistujat liikkuvat pienryhmissä ja harjoituksissa huomioidaan turvavälit sekä hyvä käsihygienia. Valmentajat valvovat osallistujien siirtymisiä harjoitustiloista toisiin ja ruokailut on porrastettu. Tarkemmat ohjeet lähetetään osallistujille leirikirjeen mukana. Leirikirje lähetetään ilmoittautumisen päätyttyä viikolla 22 ja toiselle leiriviikolle viikolla 23.

Tervetuloa mukaan!

Leirille ilmoittautuessa hyväksyt peruutusehdot. Osallistumisen voi perua 7 vuorokautta ennen leirin alkua veloituksetta. Jos osallistuminen perutaan alle 7 vuorokautta ennen leirin alkua, perimme 50% hinnasta. Leirin alkamisen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme täyden hinnan. Leirin aikana sairastapauksissa omavastuupäiviä on 2. Tämän jälkeen lääkärintodistuksella hyvitetään sairastumisen jälkeiset leiripäivät. 

Jos leiriä ei pystytä koronaepidemiaan liittyvistä rajoitustoimista johtuen järjestämään, mitätöidään leirilasku. Mikäli epidemian kehityksestä tai jaostosta riippumattomista syistä leiri jouduttaisiin keskeyttämään, tullaan kyseinen viikko laskuttamaan koko viikon osalta. Yksittäisen voimistelijan kohdalla on sairastapauksissa voimassa normaalit peruutusehdot.