Uusi halli on käyttövalmis

2.10.2021

Tapulin liikuntakeskus on 1.10. läpäissyt tarkastuksen ja on käyttövalmis. Harjoitukset uusissa tiloissa aloitetaan maanantaina 4.10. Kaikki Tapanilan Urheilukeskuksen voimisteluharjoitukset siirtyvät uuteen Tapulin liikuntakeskukseen. Ryhmien ja joukkueiden valmentajat ovat yhteydessä tarkemmin käytännön asioista. Tarkemmat tiedot päivitetään myös nettisivuillemme.

Vaikka halli on nyt käyttövalmis, on siellä edelleen joitain puutteita, jotka hoidetaan tulevilla viikoilla. Voimistelujaostossa tehdään ahkerasti töitä sen eteen, että voimistelutilasta saadaan jaostolle toimiva kotipesä. Tilassa on 930 neliötä voimistelumatolla päällystettyä joustokanveesia, välinevarasto sekä toimisto. Jos haluat osallistua hankkeeseen esimerkiksi lahjoittamalla toimistokalusteita voimistelutilaan tulevaan pieneen toimistoomme, ole yhteydessä toiminnanjohtajaan voimistelu@tapanilanera.fi.

On upeaa, että hanke toteutui juuri suomalaisen voimistelun juhlavuotena. Nyt tyttöjen ja naisten urheilu on saanut kunnolliset olosuhteet Koillis-Helsingissä. Kiitos kaikille hankkeessa tukeneille ja myötäeläneille valmentajille, jäsenillemme, huoltajille, vapaaehtoisille, yhteistyökumppaneillemme ja muille toimijoille. 

Jos olet kiinnostunut vuokraamaan voimistelutilaa esimerkiksi leirejä varten, ole yhteydessä Voimistelujaoston toiminnanjohtajaan voimistelu@tapanilanera.fi.