Tiedote rajoitustoimenpiteiden vaikutuksesta toimintaamme

30.4.2021

Etelä-Suomen AVI:n päätöksellä yksityisten liikuntapaikkojen sulku sekä 13-20-vuotiaita koskevat rajoitustoimet päättyvät toukokuun alussa. Tapanilan Urheilukeskus avasi ovensa 29.4. alkaen muillekin kuin alle 12-vuotiaille ja ammattiurheilulle. Kaupungin tiloissa alle 20-vuotiaiden ryhmien ohjattu harrastustoiminta mahdollistetaan maanantaista 3.5. alkaen. Huhtikuun ajan etänä ja ulkona harjoitelleet Tapanilan Erän voimistelijat palaavat täysipainoisesti harrastustoimintaan 3.5. alkaen.

Harjoittelussa noudatetaan edelleen tiukennettuja terveysturvallisuusohjeistuksia: voimistelijoiden välillä tulee säilyä turvavälit tosiasiallisesti koko harjoituskerran ajan, ryhmän koko tulee suhteuttaa käytössä olevaan tilaan ja kaikkien 12 vuotta täyttäneiden tulee käyttää maskia aina kun se on mahdollista. Kilpailevat ja esiintyvät joukkueemme ovat kilpailleet huhtikuussa turvaväliohjelmilla. Myös kevätnäytöksen esitysohjelmissa noudatetaan turvavälejä.

Nuoret ovat olleet pitkään ruudun varassa niin koulun kuin harrastusten suhteen, joten on äärimmäisen ihanaa, että he pääsevät palaamaan "normaalimpaan" elämään. Valmentajat ovat tehneet ison työn poikkeusaikana nuorten motivoimisessa ja harjoittelun mahdollistamisessa.

Voimistelujaosto seuraa edelleen tilannetta ja sen kehittymistä tarkasti.