Päivitetty tiedote koronatilanteeseen liittyen

1.4.2021

Etelä-Suomen aluehallintovirasto eli AVI tiedotti 31.3.2021 päätöksestään sulkea liikuntatiloja alueellamme. Päätös perustuu tartuntatautilain 28.3.2021 hyväksyttyyn muutokseen, jossa poistettiin mahdollisuus pitää avoinna enintään kymmenen asiakkaan käytössä olevia tiloja. Tiloja voi pitää auki vain 2008 syntyneille ja nuoremmille harrastajille. Tämän vuoksi Tapanilan Urheilukeskus sulkee tilansa 2007 syntyneille ja vanhemmille 1.4.2021 alkaen kahdeksi viikoksi. Tästä pääset lukemaan AVI:n tiedotteen ja tästä Tapanilan Urheilukeskuksen tiedotteen. [päivitys 9.4.2021] Sulkuaikaa on jatkettu kuun loppuun asti, joten myös sen vaikutukset harjoitteluun jatkuvat siihen asti.

Voimistelujaoston toiminnassa tämä koskettaa niitä 2007 syntyneitä ja vanhempia voimistelijoita, jotka ovat harjoitelleet maaliskuun aikana Tapanilan Urheilukeskuksen tiloissa maksimissaan kymmenen hengen pienryhmissä. Nämä voimistelijat siirtyvät nyt etä- ja ulkoharjoitteluun.

Muiden Tapanilan Urheilukeskuksessa harjoittelevien 2008 syntyneiden tai nuorempien lasten harjoitukset jatkuvat tuttuun tapaan turvavälein ja tiukennettuja terveysturvallisuusohjeistuksia noudattaen. Mahdolliset muutokset lukujärjestyksessä ovat mahdollisia ja niistä tiedotetaan ryhmäkohtaisesti.

Pääsiäisen aikaan Voimistelujaoston harrasteryhmät lomailevat 2.-5.4. ja kilpailevat joukkueet harjottelevat osittain joko salilla tai etänä voimistelijoiden iästä riippuen. Voimistelujaoston "toimisto" eli toiminnanjohtaja palaa sähköpostin ääreen 6.4.

Toivotamme kaikille jäsenillemme, erityisesti yli 13-vuotiaille nuorillemme, jaksamista haastavassa tilanteessa. Nautitaan kevätauringosta ja sen mahdollistamasta ulkoilusta. Seuraamme tilannetta edelleen tarkasti ja teemme tarvittaessa muutoksia toimintaamme.