Kevätkausi alkaa

4.1.2021

Tiedotamme tämän viikon aikana pystymmekö aloittamaan kevätkauden voimisteluharjoitukset suunnitellusti 11.1. alkavalla viikolla. Tilanne on vielä epävarma mutta seuraamme tilannetta ja päivitämme nettisivuillemme ja sosiaalisen median kanaviimme mahdollisista uusista suosituksista ja nykyisten rajoitustoimenpiteiden jatkosta.

Kaikkien voimisteluryhmien harjoitukset alkavat viikolla 2 (11.-17.1.2021), mikäli pääkaupunkiseudun rajoitukset sen mahdollistavat. 

Kilpailevien joukkueiden harjoitukset alkavat etätreenien ja ulkotreenien myötä jo viikolla 1. Tarkemmat tiedot harjoitusajoista saa suoraan oman joukkueensa valmentajalta. Uudet kilpajoukkueiden toiminnasta kiinnostuneet voimistelijat voivat olla yhteydessä joukkueiden valmentajiin ja sopia kokeilutreenistä. Joukkueet ja heidän yhteystietonsa löytyvät täältä.

Myös kevätkaudella käytössämme on koronatakuu ja pyrimme järjestämään toimintaa kaikille harrastajille. Kevätkausi on 19 viikkoa (11.1.-23.5.) ja tarpeen vaatiessa pidennämme sitä kesäkuun puolelle.

Ilmoittautuminen kaikkiin ryhmiimme on käynnissä jäsenrekisterissämme. Tutustu harrasteryhmiemme lukujärjestyksiin täältä.

Tästä linkistä pääsee suoraan jäsenrekisteriin.