Kevätkauden palkittuja

23.5.2022

Kevätkauden lopuksi palkitaan ansioituneita seuratoimijoita. Johtokunta on valinnut vuoden valmentajaksi Heini Tuovisen. Heini on jaoston valmennuspäällikkö ja valmentaa seuran edustusjoukkueita Adora ja Alexa sekä esivalmennusryhmä Nuppuja. Heini on positiivinen ja voimistelijalähtöinen valmentaja, jonka voimistelijat kehittyvät suunnitelmallisesti omalla voimistelijan polullaan. Heini on kauden aikana tehnyt salivierailuja kaikkien joukkueiden harjoituksissa ja jakanut osaamistaan kaikille seuran joukkueille. Vuoden seura-aktiiviksi on valittu Nina Laaksonen. Nina toimii jaoston varapuheenjohtajana ja on ottanut tärkeää roolia erilaisissa hankkeissa kuluneen vuoden aikana. Insinööri-Nina saa asioita tapahtumaan ja vie aloittamansa projektit loppuun. Onnea ja suuret kiitokset molemmille työstänne voimistelijoiden eteen!

Kauden päätteeksi kaikista Voimistelujaoston ryhmistä ja joukkueista nimetään tsemppari, joka on innostanut voimistelukavereitaan kauden aikana omalla esimerkillään ja asenteellaan. Tsemppari saa palkintonsa joko ryhmänsä harjoituksissa tai postitse.

Onnea tsemppareille!

Voimistelujaoston ryhmien kevätkausi päättyy 29.5.2022. Kilpailevilla joukkueilla harjoitukset jatkuvat 5.6.2022 asti, minkä jälkeen voimistelijat osallistuvat kesäleireille.  Lue lisää kesäleireistä täältä. Joukkueilla on myös harjoituksia juhannusviikolla ennen kesätauon alkamista. Tarkemmat harjoitusajat saat valmentajaltasi.