Gymnaestrada-info 13.10. klo 19:30

27.9.2021

Suomi Gymnaestrada suurtapahtuma lähestyy kovaa vauhtia! Järjestämme infotilaisuuden kaikille suurtapahtumasta kiinnostuneille keskiviikkona 13.10. klo 19:30-20:30 Tapulin liikuntakeskuksen voimistelutilassa lohkossa 2. Tilaisuudessa esitellään osallistumismahdollisuudet tapahtumassa sekä kenttänäytösohjelmat: perheliikunta Robotit, 7-12-vuotiaiden Jos kuussa voisi tanssia sekä aikuisten tanssillinen voimistelu Kirkkaat vedet. Paikalla vastaamassa kysymyksiin on Gymppi ja muut seura-aktiivit.

Voit ilmoittaa alustavasta kiinnostuksestasi nettisivujemme lomakkeella jo nyt. Alustava ilmoittautuminen ei vielä sido lähtemään mutta olet mukana tapahtumaa koskevassa viestinnässä. Kenttänäytösohjelmia harjoitellaan pariin otteeseen jo syyskaudella ja vakioharjoitukset alkavat kevätkaudella. Kysy lisää Gympiltä etukäteen (salla.virranniemi@gmail.com) tai tule tilaisuuteen. Kulku voimistelutilaan tapahtuu sivuovesta rakennuksen vasemmalta sivulta. Soita 0408498207, jos on vaikeuksia löytää paikalle.

Kenttänäytösohjelmien koreografeihin ja vaatteisiin voit tutustua täällä.

Voit virittäytyä tunnelmaan opettelemalla juuri julkaistun tapahtumatanssin alla! 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Kuva: Voimisteluliitto/Jere Satamo