Glorialle MM-edustuspaikka ja maajoukkuepaikka

28.9.2020

Gloria (Attitude Sports, Pakilan Voimistelijat, Tapanilan Erä ja Tapiolan Voimistelijat) sijoittui kolmanneksi maajoukkueen karsintakilpailuissa sunnuntaina 27.9.2020 ja lunasti itselleen maajoukkuepaikan sekä MM-edustuspaikan. Vantaalla järjestetty valintakilpailu järjestettiin yksipäiväisenä kilpailuna, jossa joukkueet esittivät kaksi näyttöä kilpailupäivän aikana. Tulosjärjestyksessä valittiin EM-kilpailuihin naisten ja nuorten sarjoihin neljä joukkuetta ja MM-kilpailuihin naisten ja nuorten sarjoihin kolme joukkuetta kumpaankin sarjaan.

Glorialla oli haastava valmistautuminen karsintakilpailuun, koska joukkueen kuvioita ja kokoonpanoa jouduttiin vielä vaihtamaan juuri ennen kilpailua koronakaranteenin vuoksi. Vaikeuksien kautta voittoon, kuvaakin hyvin päivän kilpailua. Valmennustiimi Riikka, Pia, Riia ja Sergio olivat Glorian molempiin päivän suorituksiin erittäin tyytyväisiä. "Ei olla päästy kisaamaan vielä tänä syksynä normaali kokoonpanolla, mutta onneksi tytöt oppivat tarvittaessa nopeasti muutoksia. Ihanaa oli päästä taas kisaamaan", kertoo Riikka.

Joukkueen kapteeni Noelle Reijnen kommentoi päivän suorituksia: "Pystyimme näyttämään meidän tämän hetken parasta suoritustamme molemmissa näytöissä. Loppuvuodelle lähdemme nostamaan vielä omaa tasoamme ja luotan joukkueen pystyvän siihen."

Naisten sarjan muut maajoukkue-edustajat ovat Tampereen Sisun Minetit ja Olarin voimistelijoiden OVO Team. Voimisteluliiton uutiseen aiheesta pääset tästä linkistä.

Gloria ja valmennustiimi