Aloita voimisteluharrastus voimisteluviikolla

7.1.2022

Tapanilan Erän Voimistelujaoston kaikki lasten ryhmät aloittavat harjoittelunsa voimisteluviikolla 10.-16.1.2022. Nyt kannattaa ilmoittautua mukaan hauskaan harrastukseen! Meillä liikutaan ilolla, laadukkaasti ja yhdessä. Harrasteryhmiemme ohjaajat ovat koulutettuja ja asiantuntevia.

Satuvoimistelua 3-4-vuotiaille

Liikkumisen ja voimistelun perusteita sadun keinoin mielikuvia hyväksi käyttäen. Tunnit rakentuvat vaihtuvien teemojen ympärille pilvilinnoista merenalaisiin seikkailuihin.

  • Prinsessavoimistelu tiistaisin ja torstaisin Hiidenkiven koulussa

Voimistelukouluja 5-10-vuotiaille

Voimistelun alkeita lasten ehdoin ja leikin keinoin. Erinomainen ensimmäinen harrastus lapselle. Jokainen osallistuja saa voimistelupassin, johon kerätään tarroja opituista liikkeistä. 

  • Minit 5-6-vuotiaille tiistaisin Hiidenkivessä ja torstaisin Tapanilan ala-asteella
  • 7-10-vuotiaille maanantaisin ja torstaisin Tapanilan ala-asteella sekä sunnuntaisin Pukinmäessä

Vauhdikasta voimistelua

Voltteja, vauhtia ja monipuolista liikettä ilman esiintymisiä tai kilpailuja. Erinomainen harrastus toisen lajin rinnalle.

  • Temppuvoimistelua keskiviikkoisin Tapanilan ala-asteella
  • Ninjagym pojille torstaisin Staffansbyn koululla
  • Freegym yli 10-vuotiaille keskiviikkoisin Tapanilan ala-asteella

Joukkuevoimistelua

Joukkuevoimistelu on taitoa ja taidetta yhdistelevä laji, joka kehittää koko kehoa. Aloittaminen on mahdollista milloin vain näissä alkeis- ja harrastekilparyhmissä, joihin ei vaadita aiempaa voimistelukokemusta.

  • 5-7-vuotiaille kerran viikossa Silmut ja kaksi kertaa viikossa Nuput
  • 8-10-vuotiaille kerran viikossa Aisha ja kaksi kertaa viikossa Adelina
  • yli 10-vuotiaille kerran viikossa Andromeda

Perhevoimistelua

Kesän 2022 Gymnaestrada-suurtapahtumaan suuntaava perhevoimistelun ryhmä toivottaa kaikki voimistelusta ja yhdessäolosta kiinnostuneet mukaan! Ryhmä harjoittelee tiistaisin klo 18-19 Staffansbyn koulussa. Mukaan voi tulla yhden tai kahden lapsen kanssa eikä ikärajoja ole.

Ryhmien harjoitusajat löydät täältä.

Vapaat paikat ryhmiin näet täältä.

Hinnat löytyvät täältä.

Kysy lisää harrasteryhmistämme toiminnanjohtajalta voimistelu@tapanilanera.fi. Lisätietoa joukkuevoimisteluryhmistä valmennuspäällikkö Heini Tuoviselta heini.tuovinen@tapanilanera.fi.

Kuvat: Tiia-Tuulia Järvinen

Ilmoittaudu etukäteen jäsenrekisterissä, jotta osallistujiin pystytään olemaan yhteydessä mahdollisten muutosten osalta. Veloitukseton peruutus onnistuu vielä kahden kokeilukerran jälkeen.