Valmentajat

Heini Tuovinen

Koulutus: Joukkuevoimistelun lajitutkinto (2014), tuomariluokka II. Koulutukseltani olen kasvatustieteiden maisteri (luokanopettaja ja äidinkielen ja kirjallisuuden aineenopettaja). 
Ryhmät: Vastuu Adora ja Elite Alexa
Parasta valmentamisessa: Parasta valmentamisessa on se, että pääsee pitkäjänteisesti auttamaan voimistelijaa oppimaan ja kehittymään urheilijana ja ihmisenä sekä saavuttamaan omia ja joukkueen tavoitteita. Olen onnellinen, kun voimistelijassani näkyvät innostus, yrittäminen ja yhteen hiileen puhaltaminen. 

Meri Ollila

Koulutus: Valmennuksen ylempi amk-tutkinto (2016), tanssinopettaja amk (2009), Voimisteluliiton jv-valmentajakoulutus I-taso 
Ryhmät: Vastuu Axoria, Aida ja Arina Punainen, mukana Alexian tiimissä, lisäksi baletinopettaja edellämainituille ryhmille
Parasta valmentamisessa: On vaikea määrittää parasta, sillä hyviä asioita on paljon. Esimerkiksi on hienoa, kun saa luotua treeneihin innostuneen, positiivisen ja kannustavan ilmapiirin, jossa jokainen jäsen huomioidaan ja toinen auttaa toistaan kehittymään uudelle tasolle. Ihanaa on myös yhdessä koetut onnistumiset arjessa ja kisatilanteissa.

Salla Virranniemi

Koulutus: FM pääaineena englantilainen filologia (2013), Voimisteluliiton valmentajakoulutus (I-taso), FlowGymnastics-koulutus, Voimisteluliiton I-tason kouluttaja
Ryhmät: vastuu Prinsessavoimistelu, Eden ja mukana tiimissä Aurum ja Evat
Parasta valmentamisessa: Liikunnan ilo, yhteen hiileen puhaltaminen ja yhteisten muistojen luominen.

Milla Ruokolainen

Koulutus: Sairaanhoitaja (amk), Voimisteluliiton jv-valmentajakoulutuksen I-taso, joukkuevoimistelun I-tason tuomari
Ryhmät:  Vastuu Alexia, ja mukana valmennustiimissä Axoria, Aida, Adora ja Elite Alexa
Parasta valmentamisessa: Ahkeran harjoittelun tuottaman tuloksen näkeminen ja voimistelijoiden ilo oppiessa uutta, sekä nauraminen treeneissä.

Milla Vähä-Korpela

Koulutus: loppuvaiheen fysioterapeuttiopiskelija, urheiluhierontakoulutus, Voimisteluliiton jv-valmentajakoulutus (I-taso) ja Voimisteluliiton tuomarikoulutus I-luokka.
Ryhmät: Vastuu Adriana ja mukana Aldea
Parasta valmentamisessa: Voimistelijoiden kehittyminen kaikilla osa-alueilla ja urheilijaksi kasvaminen. Lasten liikunnan riemu ja onnistumisen ilo! 

Jenna Sundström

Koulutus: Voimisteluliiton Jumppakoulu-kokonaisuus
Ryhmät: Vastuu Avalo
Parasta valmentamisessa: Nähdä lasten ilo ja innostuneisuus harjoittelussa sekä uusien asioiden oppimisessa. Kuinka joukkekaverit aina tsemppaavat toisiaan ja halutaan onnistua yhdessä joukkueena. 

Tytti Seppälä

Koulutus: Voimisteluliiton I-tason valmentajakoulutus
Ryhmät/joukkueet: Vastuu Alva
Parasta valmentamisessa: Parasta valmentamisessa on nähdä kuinka lapset kehittyvät huimaa vauhtia ja päästä jakamaan omaa osaamista pienille voimistelijoille ja ohjata heitä lajissa, joka on tärkeä myös itselle. On ihanaa nähdä lasten innostus ja lajia kohtaan sekä ilo ja motivaatio treenisalilla!

Elli Majava

Koulutus: Voimisteluliiton I-taso kesken 
Ryhmät: Vastuu Alva
Parasta valmentamisessa: Voimistelijoiden kehityksen seuraaminen ja se kun tytöt oppivat uutta ahkeran harjoittelun myötä. Myös luottamuksen syntyminen valmentajan ja voimistelijan välille on yksi parhaista asioista valmennuksesta. Toki yhteisten tavoitteiden saavuttaminen niin kisoissa kuin treenisalillakin on mahtavaa. 

Laura Niini

Koulutus: Sairaanhoitaja (amk), Voimisteluliiton I -tason valmentajakoulutus sekä 3. luokan tuomari.
Ryhmät: Vastuu Azra, mukana Arina-tiimi ja Adriana (ja voimistelee itse Aforiassa)
Parasta valmentamisessa: Voimistelijoiden ja koko joukkueen kehittyminen ja voimistelusta nauttiminen sekä ohjelmien rakentaminen.

Vilma Ollila

Koulutus: Voimisteluliiton I-tason valmentajakoulutus sekä 3-luokan tuomari.
Ryhmät/joukkueet: Vastuu Aldea ja Azra (ja voimistelee itse Aforiassa) 
Parasta valmentamisessa: Nähdä, kun valmennettavat kehittyvät ja haluavat kehittyä. On ihana huomata, kuinka myös valmennettaville syntyy palo lajia kohtaan.

Inka Laurila

Koulutus: Voimisteluohjaajan startti -koulutus, ylioppilas
Ryhmät: Mukana Arina Sininen
Parasta valmentamisessa: Parasta valmentamisessa on seurata voimistelijoiden kehitystä ja auttaa voimistelijaa oppimaan vielä lisää. Lisäksi on mukavaa nähdä, kun joukkue yhdessä nauttii voimistelusta.

Lotta Alvesalo

Koulutus: Voimisteluohjaajan startti -koulutus ja ylioppilastutkinto
Ryhmät: Vastuu Aisha, Voimistelukoulu Minit (tiistai) ja Voimistelukoulu 7-10v. (sunnuntai), mukana Aida
Parasta valmentamisessa: Parasta valmentamisessa on nähdä, että tytöillä on hauskaa treeneissä. Myös se, että näkee tyttöjen kehittymisen joukkueena ja yksilöinä on palkitsevaa. On myös ihana huomata, kuinka tytöt kasvavat vuosien aikana upeiksi voimistelijoiksi. 

Daniela Toivonen

Koulutus: Voimisteluohjaajan startti -koulutus, tällä hetkellä opiskelee lukiossa 
Ryhmät: Vastuu Adelina ja mukana Avalo ja Adriana
Parasta valmentamisessa: Se, kun huomaa voimistelijoiden oppivan uusia asioita ja kehittyvän lajissa eteenpäin. Ihanaa on myös nähdä onnistumisen hetket niin kisoissa kuin treeneissäkin.

Salla Saarinen

Koulutus: Voimisteluohjaajan startti -koulutus, opiskelee lukiossa
Ryhmät: Mukana Arina punainen, Adelina, Voimistelukoulu minit ja Prinsessavoimistelu
Parasta valmentamisessa: Parasta valmentamisessa on huomata voimistelijoiden kehittyminen ja voimistelijoiden ilo oppiessa uutta. 

Olivia Laaksonen

Koulutus: Voimisteluliiton 1-taso kesken, musiikkiteatterikoulutus Nya Tadam
Ryhmät: Mukana Alexia ja Axoria
Parasta valmentamisessa: Valmentamisessa parasta on se, kun saa seurata ja auttaa joukkuetta ja sen yksilöitä kehittymään ja kasvamaan lajissaan ilon kautta. Pidän myös ohjelman työprosessista ja ilmaisun työstämisestä. Minusta on hienoa nähdä kun voimistelija oppii kertomaan tarinan liikkeiden ja ilmaisun kautta.