Valmentajat

Heini Tuovinen

Koulutus: Joukkuevoimistelun lajitutkinto (2014), tuomariluokka I. Koulutukseltani olen kasvatustieteiden maisteri (luokanopettaja ja äidinkielen ja kirjallisuuden aineenopettaja). 
Ryhmät: Vastuu Adora ja Alexa
Parasta valmentamisessa: Parasta valmentamisessa on se, että pääsee pitkäjänteisesti auttamaan voimistelijaa oppimaan ja kehittymään urheilijana ja ihmisenä sekä saavuttamaan omia ja joukkueen tavoitteita. Olen onnellinen, kun voimistelijassani näkyvät innostus, yrittäminen ja yhteen hiileen puhaltaminen. 

Meri Ollila

Koulutus: Valmennuksen ylempi amk-tutkinto (2016), tanssinopettaja amk (2009), Voimisteluliiton jv-valmentajakoulutus II-taso 
Ryhmät: Vastuu Axoria, Aida ja Arina, mukana Alexian tiimissä, lisäksi baletinopettaja edellämainituille ryhmille
Parasta valmentamisessa: On vaikea määrittää parasta, sillä hyviä asioita on paljon. Esimerkiksi on hienoa, kun saa luotua treeneihin innostuneen, positiivisen ja kannustavan ilmapiirin, jossa jokainen jäsen huomioidaan ja toinen auttaa toistaan kehittymään uudelle tasolle. Ihanaa on myös yhdessä koetut onnistumiset arjessa ja kisatilanteissa.

Salla Virranniemi

Koulutus: FM pääaineena englantilainen filologia (2013), Voimisteluliiton valmentajakoulutus (I-taso joukkuevoimistelu), FlowGymnastics-koulutus, tanssillisen voimistelun lajikoulutus, Voimisteluliiton I-tason kouluttaja (2011-2020)
Ryhmät: vastuu Prinsessavoimistelut, Eden ja mukana tiimissä Evat ja Erin
Parasta valmentamisessa: Liikunnan ilo, yhteen hiileen puhaltaminen ja yhteisten muistojen luominen.

Milla Ruokolainen

Koulutus: Sairaanhoitaja (amk), Voimisteluliiton jv-valmentajakoulutuksen II-taso (III-taso kesken), joukkuevoimistelun I-tason tuomari
Ryhmät:  Vastuu Alexia ja Erin, ja mukana valmennustiimissä Axoria, Aida, Adora ja Alexa
Parasta valmentamisessa: Ahkeran harjoittelun tuottaman tuloksen näkeminen ja voimistelijoiden ilo oppiessa uutta, sekä nauraminen treeneissä.

Milla Vähä-Korpela

Koulutus: fysioterapeutti, urheiluhierontakoulutus, Voimisteluliiton jv-valmentajakoulutus (I-taso) ja Voimisteluliiton tuomarikoulutus I-luokka.
Ryhmät: Vastuu Adriana ja mukana Alexia
Parasta valmentamisessa: Voimistelijoiden kehittyminen kaikilla osa-alueilla ja urheilijaksi kasvaminen. Lasten liikunnan riemu ja onnistumisen ilo! 

Aino Rauanheimo

Koulutus: Voimisteluliiton I-taso kesken, 3E-tason tuomari, kasvatustieteen opiskelija
Ryhmät/joukkueet: Vastuu Aurora, mukana AU-tiimi, Alexa ja Adora
Parasta valmentamisessa: Voimistelijoiden kehittymisen seuraaminen ja lasten ilo harjoittelussa.

Jenna Sundström

Koulutus: Voimisteluliiton Jumppakoulu-kokonaisuus
Ryhmät: Vastuu Avalo
Parasta valmentamisessa: Nähdä lasten ilo ja innostuneisuus harjoittelussa sekä uusien asioiden oppimisessa. Kuinka joukkekaverit aina tsemppaavat toisiaan ja halutaan onnistua yhdessä joukkueena. 

Laura Niini

Koulutus: Sairaanhoitaja (amk), Voimisteluliiton I -tason valmentajakoulutus sekä 3-luokan tuomari.
Ryhmät: Vastuu Ariel, mukana Arina (ja voimistelee itse Aforiassa)
Parasta valmentamisessa: Voimistelijoiden ja koko joukkueen kehittyminen ja voimistelusta nauttiminen sekä ohjelmien rakentaminen.

Lotta Alvesalo

Koulutus: Voimisteluohjaajan startti -koulutus ja ylioppilastutkinto
Ryhmät: Vastuu Aleina
Parasta valmentamisessa: Parasta valmentamisessa on nähdä, että tytöillä on hauskaa treeneissä. Myös se, että näkee tyttöjen kehittymisen joukkueena ja yksilöinä on palkitsevaa. On myös ihana huomata, kuinka tytöt kasvavat vuosien aikana upeiksi voimistelijoiksi. 

Daniela Toivonen

Koulutus: Voimisteluohjaajan startti -koulutus 
Ryhmät: Vastuu Auria, mukana AU-tiimi
Parasta valmentamisessa: Se, kun huomaa voimistelijoiden oppivan uusia asioita ja kehittyvän lajissa eteenpäin. Ihanaa on myös nähdä onnistumisen hetket niin kisoissa kuin treeneissäkin.

Salla Saarinen

Koulutus: Voimisteluohjaajan startti -koulutus, opiskelee lukiossa
Ryhmät: Vastuu Emilia, mukana Arina
Parasta valmentamisessa: Parasta valmentamisessa on huomata voimistelijoiden kehittyminen ja voimistelijoiden ilo oppiessa uutta. 

Tilda Seppälä

Koulutus: Voimisteluohjaajan starttikoulutus, Freegym ohjaajakoulutus
Ryhmät: Vastuu temppuvoimisteluryhmät, Prinsessavoimistelu ja Voimistelukoulu Minit sekä Voimistelukoulu jatko
Parasta valmentamisessa: Parasta on nähdä voimistelijoiden kehittyminen ja uusien asioiden oppiminen treeneissä. Upeaa on myös nähdä voimistelijoiden ilo ja hauskan pito treeneissä yhdessä joukkuekavereiden kanssa.