Talvilomaleiri

Tapanilan Erän Voimistelujaosto järjestää helmikuussa (19.-22.2.2024) voimistelullisen talvilomaleirin noin 7-13-vuotiaille lapsille. Leirillä liikutaan monipuolisesti Tapulin liikuntakeskuksessa ja sen lähiympäristössä. Pääpaino on voimistelussa, akrobatiassa, perusliikuntataidoissa sekä kehollisessa ilmaisussa. Leirillä myös ulkoilemaan monipuolisesti talvisissa tunnelmissa. Leirin aikana tutustutaan myös muihin lajeihin Tapanilan Erän tai muiden seurojen valikoimasta. Leiri sopii kaikille voimistelusta innostuneille; osallistuminen ei edellytä voimistelutaustaa tai voimistelujoukkueisiin kuulumista. 

Leiri järjestetään maanantaista torstaihin kello 10-15. Ohjaajina toimivat Voimistelujaoston omat valmentajat.

Hinnat: 110€, hintaan sisältyy lämmin lounas päivittäin

Ilmoittautuminen on avattu! Ilmoittaudu 12.2.2024 mennessä. Jälki-ilmoittautumisesta voi laittaa kyselyä osoitteeseen voimistelu@tapanilanera.fi

Tervetuloa mukaan!

Leirille ilmoittautuessa hyväksyt peruutusehdot. Osallistumisen voi perua 4 vuorokautta ennen leirin alkua veloituksetta. Jos osallistuminen perutaan alle 4 vuorokautta ennen leirin alkua, perimme 50% hinnasta. Leirin alkamisen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme täyden hinnan. Leirin aikana sairastapauksissa omavastuupäiviä on 1. Tämän jälkeen lääkärintodistuksella hyvitetään sairastumisen jälkeiset leiripäivät.