Yli 18-vuotiailla kausi alkaa poikkeuksellisesti

7.1.2022

Etelä-Suomen AVI on jatkanut liikuntapaikkojen sulkumääräystä kahdella viikolla 24.1.2022 asti. Sulkumääräyksen vuoksi Voimistelujaoston aikuisten ryhmät (2002 syntyneet ja vanhemmat) aloittavat kevätkauden harjoitukset poikkeusolosuhteissa. Alla on eritelty ryhmäkohtaiset poikkeusjärjestelyt.

Perhevoimistelu Robotit
Perhevoimistelun ryhmä aloittaa harjoitukset sulun jälkeen tiistaina 25.1.2022 ja väliin jäävät kaksi kertaa huomioidaan kausimaksussa. Ryhmään voi edelleen ilmoittautua mukaan jäsenrekisterissämme.

Kirkkaat vedet
Gymnaestradaan suuntaavan kenttänäytösohjelman väliin jääneet harjoitukset korvataan kauden aikana. Ryhmä harjoittelee joka toinen viikko ja ensimmäinen harjoituskerta on sulun jälkeen 27.1.2022.

Tanssillisen voimistelun ryhmät
Eden ja Evat-ryhmille järjestetään osallistujien toiveiden mukaisesti korvaavaa toimintaa etäyhteydellä Zoom-sovelluksen kautta sekä ulkona.

Joukkuevoimisteluryhmät 
Kilpailevat joukkuevoimisteluryhmät Aurum ja Aforia harjoittelevat poikkeuksellisesti etänä ja ulkona. 

Ryhmiin ilmoittautuneille on lähetetty sähköpostia. Seuraamme viranomaisten, Helsingin kaupungin ja Voimisteluliiton ohjeistuksen päivittymistä ja teemme tarvittaessa muutoksia myös omaan toimintaamme.

Kuva: Tiia-Tuulia Järvinen