Voimistelujaoston toiminta poikkeusolosuhteissa 30.11.-20.12.

27.11.2020

Tapanilan Erän Voimistelujaoston tiedote koronavirustilanteeseen liittyen 27.11.2020

Koronavirustilanteen vaikutuksesta Voimistelujaoston toimintaan
Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatiotyöryhmä tiedotti uusista rajoituksista epidemian torjumiseksi perjantaina 27.11.2020. Tiedotustilaisuudessa todettiin epdemiatilanteen olevan erittäin vakava. Esitetyt rajoitukset pyrkivät hillitsemään koronapandemian leviämistä ja turvaamaan yhteiskunnan haavoittuvimpia. Tapanilan Erän Voimistelujaosto tekee osansa epidemian torjunnassa vastuullisena toimijana. Noudatamme omassa toiminnassamme pääkaupunkiseudun koronakoordinaatiotyöryhmän, aluehallintoviraston, Helsingin kaupungin sekä Voimisteluliiton ohjeistuksia. Rajoitukset ovat voimassa 30.11.-20.12.2020.

Harrastustoiminta
Tapanilan Erän Voimistelujaosto keskeyttää kaikki lasten ja aikuisten ryhmien sisätiloissa tapahtuvat lähiharjoitukset ajalla 30.11.-20.12.2020. 

Poikkeusajalla harrasteryhmien kaikki tunnit pidetään etänä omassa ryhmässä ja normaalina ajankohtana. Tunneilla käytetään Zoom-sovellusta ja sähköpostikutsu lähetetään viimeistään vuorokautta ennen tunnin alkua. 

Vastuuvalmentajat tiedottavat kilpailevien valmennusryhmien harjoittelusta. 

Tapahtumat
Kuten jo aiemmin tiedotettu, Voimistelujaoston järjestämät tapahtumat on peruttu loppukaudelta. Tämä koskee Tapanilan TonttuStaraa 12.12. ja joulunäytöstä 20.12. Joulunäytös pyritään järjestämään etänä striimattavana tallenteena. Tapahtumatiimi selvittää järjestämiseen liittyviä käytännön haasteita, sillä kaikkia esityksiä ei pystytä kuvaamaan ennen 30.11. alkavia rajoituksia. Loppukauden joukkuevoimistelukilpailut ja Stara-tapahtumat on peruttu. Kilpailujärjestäjät tiedottavat mahdollisista osallistumismaksujen palautuksista. 

Seuraamme viranomaisten, Helsingin kaupungin ja Voimisteluliiton ohjeistuksen päivittymistä ja teemme tarvittaessa muutoksia myös omaan toimintaamme. Seuraathan nettisivujamme uusien ohjeiden varalta.

Tapanilan Erän muiden jaostojen sekä harrasteliikunnan ohjeistukset löydät niiden omilta sivuilta.

Toivotamme kaikille jäsenillemme terveyttä ja jaksamista näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa. Yhteisiä rajoituksia ja ohjeistuksia noudattamalla mahdollistamme ripeän paluun treenisalille. Pidetään tällä välin yllä liikunnan iloa ulkona ja olohuoneissa.

Kuva: Kari Nurminen