Vapaita paikkoja voimisteluryhmissä

3.1.2023

Voimistelukausi alkaa 9.1.2023 alkavalla viikolla ja voimisteluryhmissämme on vielä tilaa uusille harrastajille! Kaikissa ryhmissämme voi kokeilla kaksi kertaa veloituksetta. Alla pääset tutustumaan ryhmiin, joissa on vielä vapaita paikkoja.

Ninjagym 7-10-vuotiaille

Ninjagym 7-10-vuotiaille pojille on vauhdikas voimisteluharrastus, jossa on elementtejä parkourista ja akrobatiasta. Harjoitukset tiistaisin klo 17-18 Staffansbyn koulussa. Lue lisää ja ilmoittaudu ryhmään tästä.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Temppuvoimistelu 8-10-vuotiaille

Temppuvoimistelu on 8-10-vuotiaiden suosikkiharrastus, jossa keskitytään voimistelun siisteihin temppuihin telineillä ja välineillä. Harjoitukset keskiviikkoisin klo 18-19 Tapanilan ala-asteella. Lue lisää ja ilmoittaudu ryhmään tästä.

Voimistelukoulu 7-10-vuotiaille

Sunnuntaisin klo 11-12 Pukinmäenkaaren koulussa harjoittelevassa Voimistelukoulu-ryhmässä on vielä tilaa. Voimistelukouluissa opetellaan voimistelun perusliikkeitä, tutustutaan eri voimisteluvälineisiin ja -telineisiin sekä kehitetään mm. nopeutta, ketteryyttä ja liikkuvuutta erilaisten pelien ja leikkien varjolla. Harjoittelua voi jatkaa kotona voimistelupassin avulla. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä.

Kysy lisää ryhmistämme toiminnanjohtajalta voimistelu@tapanilanera.fi tai 0408498207. Ilmoittautuminen on mahdollista hoitaa myös puhelimitse.

Ilmoittaudu mukaan ja ihastu voimisteluun! Kevätkausi kestää 28.5.2023 asti. 

Kuva: Petri Vilhunen