Valmentajaksi Tapanilan Erälle

31.10.2023

Haemme valmentajia voimisteluryhmiin ja -joukkueisiin kevätkaudelle 2024. 

Onko sinussa ainesta valmentaa Erällä? Nyt on hyvä hetki liittyä tiimiimme!

Tapanilan Erän Voimistelujaosto etsii riveihinsä niin harrastevoimistelun kuin joukkuevoimistelun valmennusjoukkueiden valmentajia.  Joukkuevoimistelun kilpailevilla joukkueilla on harjoituksia 2-5 kertaa viikossa 2-3,5h kerrallaan. Tarjoamme valmentajillemme oman kiinnostuksen mukaista työtä ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan. Seurassamme tuetaan valmentajien kouluttautumista ja kannustetaan valmentajia ja ohjaajia omilla koulutuspoluillaan. Tule mukaan aktiiviseen porukkaamme!

Tapanilan Erän Voimistelujaostosta löytyy joukkuevoimistelun kilpailevia joukkueita 8-vuotiaista aikuisiin harraste-, kilpa- ja SM-sarjoissa sekä laadukkaita lasten harrasteryhmiä satuvoimisteluun, temppuvoimisteluun, Voimistelukouluun, Ninjagymiin tai joukkuevoimisteluun painottuen. Lisäksi seura järjestää voimistelukerhoja lähialueen koulujen iltapäivissä mm. Suomen harrastamisen mallin kautta.

Tarkka työnkuva muotoillaan yhdessä valmentajan/ohjaajan kanssa. Haemme etenkin yli 18-vuotiaita valmentajia ja ohjaajia eri ikä- ja taitotasoille aina harrastevoimistelusta joukkuevoimistelun kansainväliselle huipulle asti. 

Valmennusjoukkueiden harjoitukset huippuolosuhteissa Tapulin liikuntakeskuksessa (Henrik Forsiuksen tie 2) ja Maunulan liikuntahallissa Helsingissä.

Vapaamuotoiset hakemukset ja lisätietoa
valmennuspäällikkö Heini Tuovinen, heini.tuovinen@tapanilanera.fi 
toiminnanjohtaja Salla Virranniemi, voimistelu@tapanilanera.fi 

Tapanilan Erän Voimistelujaosto on Olympiakomitean Tähtiseura.

Tutustu harrasteryhmiimme täällä.

Tutustu koulujen iltapäivätoimintaan täällä.

Tutustu kilpaileviin joukkueisiin täällä.

Meillä voimistellaan ilolla, laadukkaasti ja yhdessä!

Kuva: Kari Nurminen