Valmentajaksi tai ohjaajaksi Erälle

13.5.2022

Onko sinussa ainesta valmentaa Erällä? Nyt on hyvä hetki liittyä tiimiimme!

Tarjoamme valmentajillemme oman kiinnostuksen mukaista työtä ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan. Seurassamme tuetaan valmentajien kouluttautumista ja kannustetaan valmentajia ja ohjaajia omilla koulutuspoluillaan. Tule mukaan aktiiviseen porukkaamme!

Tapanilan Erän Voimistelujaostosta löytyy joukkuevoimistelun kilpailevia joukkueita 8-vuotiaista aikuisiin harraste-, kilpa- ja SM-sarjoissa sekä laadukkaita lasten harrasteryhmiä satuvoimisteluun, temppuvoimisteluun, Voimistelukouluun, Ninjagymiin tai joukkuevoimisteluun painottuen. Lisäksi seura järjestää voimistelukerhoja lähialueen koulujen iltapäivissä mm. Suomen harrastamisen mallin kautta.

Tarkka työnkuva muotoillaan yhdessä valmentajan/ohjaajan kanssa. Haemme etenkin yli 18-vuotiaita valmentajia ja ohjaajia eri ikä- ja taitotasoille aina harrastevoimistelusta joukkuevoimistelun kansainväliselle huipulle asti. Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää osoittteeseen voimistelu@tapanilanera.fi.

Tapanilan Erän Voimistelujaosto on mukana Olympiakomitean Tähtiseura-prosessissa tavoitteenaan Lasten ja nuorten toiminnan laatusertifikaatti vuonna 2022.

Tutustu harrasteryhmiimme täällä.

Tutustu koulujen iltapäivätoimintaan täällä.

Tutustu kilpaileviin joukkueisiin täällä.

Meillä voimistellaan ilolla, laadukkaasti ja yhdessä!

Kuva: Tiia-Tuulia Järvinen