Tutustu voimisteluun! Avoimia treenejä viikolla 4.

25.1.2021

Tapanilan Erän Voimistelujaosto järjestää kaikille avoimia Zoom- ja livestriimitunteja viikolla 4. Tunnit on suunnattu lapsille eikä aiempaa voimistelutaustaa tarvita. Aikuisille löytyy useita maksuttomia treenimahdollisuuksia sekä Tapanilan Erän että Voimisteluliiton valikoimasta.

Lapsille

Zoom-treenit valmentajana Ekaterina Elinskaya

Zoom-tunneille pystyt liittymään ylläolevien linkkien avulla. Tarvitset Zoom-sovelluksen (Zoom Cloud Meetings) siihen laitteeseen, jolla aiot osallistua treeneihin. Sovellus on maksuton. Zoomin toimivuutta omassa laitteessa kannattaa testata etukäteen. Pehmolelutunneille tarvitset välineeksi pehmolelun. Muutoin varusteiksi riittävät liikuntaan sopivat vaatteet ja pehmeä alusta kuten jumppamatto.

Livestriimitunnit yhteistyössä Tapanilan Urheilukeskuksen kanssa

  • torstai 28.1. klo 18-18:30 tasapainotaidot
  • torstai 28.1. klo 18:30-19 joukkuevoimistelun alkeet
  • Valmentajana Ekaterina Elinskaya

Kaikki livestriimitunnit löydät Tapanilan Urheilukeskuksen kanavalta: https://www.youtube.com/user/iLomaaTTi4u2 Tunnit ovat myös katsottavissa myöhemmin tallenteina.

Aikuisille 

Aikuisliikkujille löytyy  monipuolisesti erilaisia harjoituksia Tapanilan Erän valikoimasta. Viikolla 4 uusia livestriimitunteja ovat alavartalotreeni, kehonhuolto, dance ja pilates. Tapanilan Urheilukeskuksen kanavalta löytyvät kaikki poikkeusajalla kuvatut treenit.

Lisäksi Voimisteluliitto tarjoaa kaikille voimisteluseurojen jäsenille maksuttomia treenejä Solidsport-kanavallaan. Kategoriat ovat tehotreeni, kehonhuolto, tanssitreeni, Ikiliike ja perheliikunta. Kategorioiden sisällä tuntisisällöt vaihtelevat, tulossa on mm. kehonpainoharjoittelua, joogaa, showtanssia, tanssillista voimistelua sekä paljon muuta! Tästä linkistä pääset  tutustumaan tarjontaan: https://solidsport.com/voimistelu

Liikunnallista viikkoa!

Kuva: Petri Vilhunen