Tilaa joulukuusi, kynttilöitä tai Kakkutukun herkkuja

3.11.2021

Marraskuussa voit aloittaa jouluun virittäytymisen tilaamalla kuusen ja kynttilät ennakkoon Tapanilan Erän Voimistelujaoston kautta. Tilaamalla tuet kilpailevien joukkueiden toimintaa sekä Voimistelujaoston välinehankintoja uuteen kotihalliin.

Kotimainen joulukuusi

Viime vuoden malliin jaoston kautta voi tilata tuoksuvan kotimaisen joulukuusen. Kuuset tulevat lohjalaiselta maatalousyrittäjältä. Valittavana on perinteinen metsäkuusi 43€/kpl tai tuuheampi omorika 49€/kpl. Kuuset ovat noin 1,9-2,4m korkeita. Tilaukset tehdään jäsenrekisterin kautta. Voit valita joko noudon tai kotiinkuljetuksen (10€), joka onnistuu noin viikkoa ennen joulua.

Tästä linkistä rekisteröityneet voivat tilata kuusen.

Tästä linkistä hoituu tilaus rekisteröitymättömille.

Tilaukset 12.12.2021 mennessä.

Puttipajan kynttilät

Puttipajan valikoimista löytyvät ihanat kotimaiset kynttilät ja tonttukoristeet. Tästä linkistä pääset tutustumaan tuotteisiin. Jokaisen myydyn tuotteen tuotto-osuudesta tilitetään 50% joukkueelle ja 50% jaostolle. Ole siis yhteydessä oman joukkueesi jojoon tai suoraan jaoston johtokuntaan voimistelijat.johtokunta@gmail.com. 

Tilaukset joukkueiden tai johtokunnan kautta 20.11. mennessä.

Kakkutukun herkut

Joulusesonkiin kuuluvat lähtemättömästi myös Kakkutukun herkulliset karkit ja keksit. Voit tilata omasi suoraan oman joukkueesi myyntiaktiivilta tai vaikka rekisteröityä itse myyjäksi ja kerätä tilaukset lähipiiristäsi. Rekisteröitymislinkki löytyy täältä. Kaikki myyntituotot menevät jaostolle. 

Tilaukset 20.11. mennessä.

Kiitos Tapanilan Erän Voimistelujaoston toiminnan tukemisesta ja ihanaa joulusesonkia!