Temppuvoimistelua myös keskiviikkoisin klo 18-19

16.8.2021

Suuren kysynnän vuoksi olemme lisänneet temppuvoimistelun ryhmän keskiviikolle klo 18-19 Tapanilan ala-asteelle eli heti ensimmäisen temppuvoimistelun tunnin perään. Ilmoittautuminen uuteen ryhmään on avoinna jäsenrekisterissämme.

Temppuvoimistelun tunti sisältää monipuolisesti perusliikuntataitojen harjoittelua, liikuntaleikkejä ja akrobatian perusliikkeitä. Temppuvoimistelussa harjoitellaan kehonhallintaa, voimaa ja ketteryyttä sekä liikkuvuutta. Tunneilla hyödynnetään myös erilaista välineistöä. Temppuvoimistelu sopii myös toisen lajin oheisharjoitteluksi. Tunti sopii kaikille liikunnasta innostuneille 8–10-vuotiaille tytöille ja pojille.

Mitä? Temppuvoimistelua 8-10-vuotiaille
Missä? Tapanilan ala-asteella, Veljestenpiha 2
Milloin? Keskiviikkoisin klo 18-19
Paljonko? Hinta koko syyskaudelle (30.8.-19.12.) 120€ jäsenillemme ja 150€ uusille tulokkaille (sisältää jäsenmaksun)

Syyskauden harjoitukset alkavat viikolla 35 ali 30.8. alkavalla viikolla. Kaikissa ryhmissämme on mahdollista kokeilla kaksi kertaa veloituksetta. Koronapandemian vuoksi kaikkiin ryhmiin tulee ilmoittautua ennakkoon.

Noudatamme toiminnassamme Etelä-Suomen AVI:n tekemiä linjauksia, jossa liikuntaryhmän koko on mitoitettu käytettävissä olevaan ja osallistujilla on mahdollista säilyttää turvävälit harjoituskerran aikana.