Valmentajat valmiina uuteen kauteen

23.8.2021

Tapanilan Erän Voimistelujaostossa lähdetään syyskauteen kolmen päätoimisen työntekijän ja 25 tuntivalmentajan voimin. Valmentajien kauden aloituspalaverissa käytiin läpi tulevan kauden tärkeimmät asiat, tutustuttiin ja verkostoiduttiin. Tulevan kauden painopisteinä ovat valmentajien välinen yhteistyö sekä uusien olosuhteiden mukanaan tuomat toiminnan kehittämismahdollisuudet.

Kesän aikana Voimistelujaostossa on tapahtunut henkilöstömuutoksia. Päävalmentaja Heini Tuovinen on palannut vanhempainvapaaltaan osittain seuratyön pariin. Heinin työnkuvaa on tarkennettu ja hänen tittelinsä päävalmentajasta valmennuspäälliköksi. Pitkään seurassa valmentanut Meri Ollila jatkaa tällä kaudella päätoimisena lajivalmentajana. Toiminnajohtajana jatkaa Salla Virranniemi. Toivotamme kovasti onnea uusiin tuuliin toiseen seuraan siirtyneille Nastja Kirillovalle ja Katja Elinskayalle!

Kaikki Voimistelujaoston yhteystiedot sekä valmentajien esittelyt löydät täältä: https://www.tapanilaneravoimistelu.fi/yhteystiedot/

Ilolla, laadukkaasti, yhdessä - Tapanilan Erällä!

Kuva: Petri Vilhunen