Ilmoittaudu voimistelun kevätkaudelle

16.11.2023

Ilmoittaudu mukaan kevätkauden voimisteluryhmiin Tapanilan Erälle! Ilmoittautuminen harrasteryhmiin avautuu nykyisille jäsenillemme maanantaina 27.11. klo 9:00 ja uusille tulijoille tiistaina 5.12. klo 9:00

Tarjoamme kevätkaudella harrasteryhmiä 3-vuotiaista aikuisiin. Laadukkaissa lasten voimistelun ryhmissämme voit valita satuvoimistelun, vauhdikkaan voimistelun, perusvoimistelun tai joukkuevoimistelupainotuksen. Lasten ryhmien tuntikuvaukset löytyvät täältä

Aikuisille löytyy tanssillisen voimistelun ryhmiä, miesten voimistelua sekä joukkuevoimistelun harrastesarjan joukkueita.  Aikuisten ryhmien tuntikuvaukset löytyvät täältä.

Ryhmien valikoima ja aikataulut täydentyvät marraskuun aikana.

Kevätkauden tärpit:

Voimistelukoulut
Aloita voimisteluharrastus voimistelukouluissa! Perusliikuntaan ja voimistelun perusliikkeisiin keskittyvissä voimistelukouluissa liikutaan lasten ehdoin ja leikin keinoin. Monipuolisilla tunneilla tutustutaan voimisteluvälineisiin ja -telineisiin sekä päästään esittämään opittuja taitoja seuran näytöksissä. Voimistelukouluja on 5-10-vuotiaille. 

Ninjagym ja Minininjat
Vauhtia, temppuja ja uusia kokemuksia Ninjagymissä! Temppuiluun keskittyvä Ninjagym on erinomainen harrastus toisen lajin rinnalle. Huippusuositut ryhmämme Ninjagym (kouluikäisille) ja Minininjat (alle kouluikäisille) täyttyvät vauhdilla, joten kannattaa olla nopea. Uudet ryhmät keskiviikkoisin Pukinmäessä.

Satuvoimistelu
Prinsessa- ja sankarivoimistelu on 3-4-vuotiaiden satu- ja mielikuvaliikuntaa, jossa tunnit rakentuvat vaihtuvan teeman ympärille. Ryhmät harjoittelevat Hiidenkiven koulussa.

Tanssillinen voimistelu
Tanssillinen voimistelu on virtaava ja elämyksellinen harrastus aikuisille. Kaksi tanssillisen voimistelun ryhmäämme, Evat ja Eden, toivottavat uudet tulijat tervetulleiksi avosylin. Ryhmät harjoittelevat kerran viikossa ja osallistuvat kauden aikana Voimisteluliiton tapahtumiin ja seuran näytöksiin.

Perhevoimistelu
Perhevoimistelun ryhmä Pumpulit aloittaa toimintansa keskiviikkoisin Hiidenkiven koulussa. Ryhmä on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän huoltajilleen. Satuvoimistelun alla toimiva ryhmä perustuu mielikuvaliikuntaan ja on osa Koko perhe liikkumaan -hankettamme. Tervetuloa nauttimaan perheen yhteisestä ajasta liikunnan pariin!

Kaikissa ryhmissämme on mahdollista kokeilla kaksi kertaa veloituksetta. 
Ryhmien harjoitukset alkavat viikolla 2 (8.1.-26.5.2024). Ilmoittaudu nyt mukaan, kokeile kaksi kertaa ja sitoudu vasta tämän jälkeen jatkamaan harrastuksessa. 

Kysy lisää ryhmistämme toiminnanjohtajaltamme voimistelu@tapanilanera.fi

Kilpailevista joukkuevoimistelun joukkueista voit lukea lisää täältä. Lisätietoa joukkuevoimistelusta antaa valmennuspäällikkömme Heini Tuovinen, heini.tuovinen@tapanilanera.fi

Tervetuloa voimistelemaan kanssamme ilolla, laadukkaasti ja yhdessä!

Kuva: Kari Nurminen