Ilmoittaudu talvilomaleirille ja kesäkuun kesäleireille

5.2.2021

Ilmoittautuminen Voimistelujaoston kevään ja kesän leireille on käynnistynyt jäsenrekisterissämme. 

  • Talvilomaleiri 22.-25.2. (70€/80€)
  • Kesäleiri 7.-11.6. (85€/105€)
  • Kesäleiri 14.-18.6. (85€/105€)

Järjestämme koululaisten talvilomalla nelipäiväisen talvilomaleirin Tapanilan Urheilukeskuksessa ja sen lähiympäristössä. Leiri on klo 9-15 maanantaista torstaihin. Leirillä harjoitellaan voimistelun perustaitoja, liikuntaleikkejä, tanssitaan sekä ulkoillaan monipuolisesti talvimaisemissa. Hinta on 70€ jäsenille ja 80€ muille. 

Kesäkuussa (7.-11.6. ja 14.-18.6.) järjestetään kaksi voimistelullista kesäleiriä noin 7-15-vuotiaille lapsille. Leireillä liikutaan monipuolisesti Tapanilan Urheilukeskuksessa ja sen lähiympäristössä. Pääpaino on voimistelun laji- ja välinetekniikassa, perusliikuntataidoissa sekä kehollisessa ilmaisussa. Leireillä päästään myös ulkoilemaan monipuolisesti. Leirin aikana tutustutaan myös muihin lajeihin Tapanilan Erän tai muiden seurojen valikoimasta. Hinta 85€ jäsenille ja 105€ muille.

Leirit sopivat kaikille voimistelusta innostuneille; osallistuminen ei edellytä voimistelutaustaa tai voimistelujoukkueisiin kuulumista. Osallistujat pääsevät harjoittelemaan omassa ikä- ja tasoryhmässään, mutta myös yhdessä seurahenkeä nostattaen! Hintoihin sisältyy lämmin lounas Tapanilan Urheilukeskuksessa päivittäin.

Leirit järjestetään hygienia- ja väljyyssuosituksia sekä kokoontumisrajoituksia kunnioittaen. Flunssan oireita tuntevat voimistelijat ja valmentajat jäävät kotiin eivätkä osallistu leirille. Osallistujat liikkuvat pienryhmissä ja harjoituksissa huomioidaan turvavälit sekä hyvä käsihygienia. Valmentajat valvovat osallistujien siirtymisiä harjoitustiloista toisiin ja ruokailut on porrastettu. Tarkemmat ohjeet lähetetään osallistujille leirikirjeen mukana.

Jos leiriä ei pystytä koronaepidemiaan liittyvistä rajoitustoimista johtuen järjestämään, mitätöidään leirilasku. 

Lue lisää leireistä ja klikkaa ilmoittautumiseen täältä:

Talvilomaleiri

Kesäleirit