Ilmoittaudu syksyn voimisteluryhmiin 11.6.

5.6.2024

Ilmoittaudu mukaan syyskauden voimisteluryhmiin Tapanilan Erälle! Ilmoittautuminen harrasteryhmiin avautuu tiistaina 11.6.2024 klo 9:00. Ryhmien aikataulut ja ilmoittautumislinkit päivitetään sivuillemme ennen ilmoittautumisen alkua. 

Tarjoamme syyskaudella harrasteryhmiä vauvoista aikuisiin. Laadukkaissa lasten voimistelun ryhmissämme voit valita satuvoimistelun, vauhdikkaan voimistelun, perusvoimistelun tai joukkuevoimistelupainotuksen. Lasten ryhmien tuntikuvaukset löytyvät täältä. Aikuisille löytyy kaksi tanssillisen voimistelun ryhmää sekä joukkuevoimistelun harrastesarjan joukkueita. 

Syyskauden tärpit

Satuvoimistelun ryhmät

Supersuositut prinsessavoimistelun ryhmämme 3-4-vuotiaille pikkuvoimistelijoille täyttyvät aina ensimmäisinä. Prinsessavoimistelun tunnit rakentuvat vaihtuvan teeman ympärille. Kauden aikana seikkaillaan niin keijuina kuin sirkuksen pelleinä ja tutustutaan satuihin kuten prinsessa ja herne, pieni merenneito ja Tuhkimo.  Prinsessavoimistelun ryhmät harjoittelevat tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin Hiidenkiven koulussa. 

Perhevoimistelu Pumpulit ja Pörröt

Koko perheen yhteinen voimisteluharrastus alkaa perhevoimistelusta. Kaksi ryhmää, 1-3-vuotiaille lapsille ja 4-7-vuotiaille lapsille. Ikähaarukat ovat suuntaa antavia. Koko perheen voimistelutunnilla yhdistyvät voimistelun perusliikkeet, temppuradat, ilmaisu- ja luovuusharjoitteet, perheakrobatia sekä tietenkin perheen yhteinen aika! Ryhmät esiintyvät jaoston näytöksissä.

Voimistelukoulut

Aloita voimisteluharrastus voimistelukouluissa! Perusliikuntaan ja voimistelun perusliikkeisiin keskittyvissä voimistelukouluissa liikutaan lasten ehdoin ja leikin keinoin. Monipuolisilla tunneilla tutustutaan voimisteluvälineisiin ja -telineisiin sekä päästään esittämään opittuja taitoja seuran näytöksissä. Voimistelukouluja on 5-10-vuotiaille sekä jatkoryhmä 9-12-vuotiaille. Voimistelukouluissa jokainen osallistuja saa käyttöönsä Voimistelupassin.

Ninjagym, Minininjat ja temppuvoimistelu

Vauhtia, temppuja ja uusia kokemuksia Ninjagymissä! Temppuiluun keskittyvä Ninjagym on erinomainen harrastus toisen lajin rinnalle. Ninjagym-ryhmä 7-10-vuotiaille harjoittelee tiistaisin klo 17-18 Staffansbyn koulussa. Ninjagymin pikkuveli, Minininjat, sopii 5-6-vuotiaille temppuilijoille. Lisäksi tarjoamme temppuvoimistelua 8-10-vuotiaille. Temppuvoimistelun tunti sisältää monipuolisesti perusliikuntataitojen harjoittelua, liikuntaleikkejä ja akrobatian perusliikkeitä. Temppuvoimistelussa harjoitellaan kehonhallintaa, voimaa ja ketteryyttä sekä liikkuvuutta. 

Uudet joukkuevoimisteluryhmät

Joukkuevoimistelu on mahdollista aloittaa minkä ikäisenä tahansa! Joukkuevoimistelun esivalmennusryhmämme Silmut sopii 5-7-vuotiaille ja Nuput 2017-2018-syntyneille lapsille. Silmut-ryhmiä löytyy kaksi, joista toinen harjoittelee tiistaisin ja toinen torstaisin. Nuput-ryhmiä on kaksi: Ruusut harjoittelee maanantaisin ja torstaisin kun taas Orvokit harjoittelee tiistaisin ja perjantaisin. Nuput osallistuvat Stara-tapahtumiin kauden aikana.

Perustamme uuden joukkuevoimistelun ikäluokan 2017-2018-syntyneille joulukuussa 2024. Joukkueista kiinnostuneet voivat harrastaa seurassa Silmut- ja Nuput-ryhmissä syyskauden ajan. 

Lisäksi E-alkuiset joukkuevoimisteluryhmämme Evita, Elena ja Emilia toivottavat kaikki voimisteluharrastuksesta kiinnostuneet tervetulleiksi. Aiempaa voimistelutaustaa ei vaadita.

Erityisvoimistelun ryhmät

Vastaamme kysyntään ja perustimme erityisvoimistelun ryhmät kouluikäisille lapsille. Ryhmät harjoittelevat torstaisin Pukinmäessä klo 17-19 aikavälillä. Ryhmissä harjoitellaan liikuntataitoja yhdessä tutun ryhmän kanssa. Tavoitteena on toteuttaa matalalla kynnyksellä harrastustoimintaa, joka on hauskaa. Osallistujat saavat vaikuttaa sisältöihin. Liikunta on lasta varten! Toimintaan on saatu Suomen Paralympiakomitean ja Tukilinja-säätiön Startti-stipendi.

Kaikissa ryhmissämme on mahdollista kokeilla kaksi kertaa veloituksetta. 
Ryhmien harjoitukset alkavat viikolla 36 (2.9.-8.9.2024). Ilmoittaudu nyt mukaan, kokeile kaksi kertaa ja sitoudu vasta tämän jälkeen jatkamaan harrastuksessa. 

Kysy lisää ryhmistämme toiminnanjohtajaltamme voimistelu@tapanilanera.fi. Kilpailevista joukkuevoimistelun joukkueista voit lukea lisää täältä. Valmennusjoukkueiden ilmoittautuminen alkaa myöhemmin kesällä. Tiedotamme siitä joukkueiden valmentajien kautta.

Tervetuloa voimistelemaan kanssamme ilolla, laadukkaasti ja yhdessä!

Kuva: Tiia-Tuulia Järvinen