Glorialle SM-pronssia

10.11.2020

Yhteistyössä on voimaa!

Yhteistyöjoukkueemme Gloria saavutti tavoitteensa nappaamalla naisten sarjan pronssia joukkuevoimistelun SM-kilpailuissa. Attitude Sportsin, Pakilan Voimistelijoiden, Tapanilan Erän ja Tapiolan Voimistelijoiden yhteistyöjoukkue näytti parastaan ja pronssimitali irtosi yhteispistein 37,300.

”Viimeiset viikot ollaan korostettu ilmaisua ja vartaloiden dynamiikkaa. Nämä näkyivät hienosti eilen molemmissa suorituksissa", summaa päävalmentaja Riikka Penttilä.  ”Tavoitteenamme oli SM-mitali sekä näyttää matolla vahva voimistelun ilo. Kisapäivä oli erittäin onnistunut ja pääsimme tavoitteeseemme. Koronavaikeuksista huolimatta oli hienoa nähdä kaikki Suomen naisten joukkueet kisaamassa. Kiitos myös hyvistä kisajärjestelyistä Pakilan Voimistelijat! Uuteen kauteen lähdetään hyvällä fiiliksellä", kommentoi joukkueen kapteeni Noëlle Reijnen.

Suomen mestaruuspokaali meni Tampereen Sisun Mineteille ja hopea vain 0,3 pisteen erolla Olarin Voimistelijoiden OVO Teamille. Voimistelujaosto onnittelee mestarikolmikkoa!

Voimisteluliiton uutisen aiheesta pääset lukemaan täältä.

Kuva: Sami Ilvonen

Menestystä myös 12-14-vuotiaiden sarjassa

Nuorempien sarjan suomenmestaruudet jaettiin lauantaina. Molemmat Erän joukkueet, Elite Pre Jr ja Axoria, sijoittuivat upeasti kärkikymmenikköön. Axoria saavutti alkukilpailussa kauden ennätyspisteensä 17,500 ja lähti finaaliin kuudennelta sijalta. Finaalissa pisteet olivat edelleen hienot 17,250 mutta joukkue joutui taipumaan seitsemänteen sijaan. Elite Pre Jr oli alkukilpailun jälkeen 13. mutta taisteli upeasti finaalissa ja nousi kokonaiskilpailun kymmenenneksi. Pistesaalis joukkueella oli 33,800. Joukkueita osallistui sarjaan 31.

Tapanilan Erä oli toinen seuroista, jolla oli kaksi joukkuetta 12-14-vuotiaiden SM-sarjan kärkikymmenikössä. Huikeaa työtä voimistelijat, valmentajat ja taustatiimit!