Kilpamestaruuspronssia Alexialle

20.5.2024

Kilpasarjojen mestaruudet ratkottiin 18.-19.5.2024 Jyväskylässä. Upea Alexia saavutti yli 18-vuotiaiden sarjassa pronssia huippupistein 36,600 (18,000+18,600). Alkukilpailun jälkeen joukkue oli kutkuttavasti kolmannella sijalla ja onnistui finaalissa tekemään vapautuneen ja tunteellisen suorituksen huikean kannustuksen siivittämänä. Finaalisuorituksen pisteisiin sisältyi taiteellisen osa-alueen bonus. Tämä on joukkueen ensimmäinen mestaruusmitali. Onnea voimistelijoille, koko valmennustiimille, koreografeille ja tukijoukoille!

16-18-vuotiaiden kilpasarjassa Aleina pystyi näyttämään hyvän suorituksen lauantaina alkukilpailussa.  Pistein 16,800 joukkue sijoittui sarjan 12. sijalle. Kovatasoisessa sarjassa finaalipaikka jäi saavuttamatta mutta joukkueen nousujohtoinen kausi huipentui upeasti mestaruuskilpailuihin.

Kaikki kilpailuiden tulokset ovat nähtävissä Kisanetissä.