Voimistelua kesä-heinäkuussa

30.5.2023

Kesäkuukausien aikana voimistelu ei lopu vaan järjestämme erilaisia voimistelullisia leirejä ja lyhytkursseja kaikille voimistelusta kiinnostuneille. Kesäkuussa leireilemme tutuilla kesäleireillä ja järjestämme ensimmäisen yön yli leirin Tapulin liikuntakeskuksessa.

Viikot 23 ja 24

Järjestämme kaksi voimistelullista kesäleiriä 7-15-vuotiaille lapsille Tapulin liikuntakeskuksessa. Leirit järjestetään maanantaista perjantaihin klo 9-15. Ensimmäinen leiriviikko on 5.-9.6. ja toinen 12.-16.6. Leiriviikoille ilmoittaudutaan erikseen. Lue lisää leireistä ja ilmoittaudu täällä

Viikko 25

Järjestämme yön yli leirin Tapulin liikuntakeskuksessa 19.-20.6. Lue lisää ja ilmoittaudu täällä. Leirillä leikitään ja seikkaillaan liikuntakeskuksessa. Luvassa on temppurataa, kaupunkisotaa, tietovisaa ja kivaa yhdessäoloa. Leirin hinta on 65€/lapsi. Hintaan sisältyy ilta- ja aamupala. 

Viikko 30

Tapanilan Erän Voimistelujaoston kesään kuuluu lasten iloinen HEINÄLEIRI. Maanantaista perjantaihin klo 10-15 järjestettävällä leirillä liikutaan Lehto Areenalla Tapulin liikuntakeskuksessa (Henrik Forsiuksen tie 2) sekä Tapulikaupungin liikuntapuistossa. Leiri sopii kouluikäisille lapsille ja nuorille. 

Heinäleiri on liikunnallinen kesäleiri, jossa harjoitellaan akrobatiaa, voimisteluliikkeitä, välineiden käsittelyä ja kpop-tanssia. K-pop on suosittu korealainen musiikki- ja tanssilaji maailmanlaajuisesti, jossa päästään tekemään artistien biisien covereita, eli tanssimaan huippukoreografien alkuperäisten luomuksien tahdissa. Lisäksi tietenkin ulkoillaan monipuolisesti, leikitään ja nautitaan kesästä koulutettujen ohjaajien kanssa. Ilmoittaudu mukaan täällä.

Hinta: 115€, sis. lounaan

Leiri toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 10.

Viikko 31

Kesälomien jälkeen startataan kausi starttileirillä 31.7.-4.8.2023. Leiri järjestetään maanantaista perjantaihin klo 9-15 Tapulin liikuntakeskuksessa. Leiri sopii kaikille voimistelusta kiinnostuneille 7-15-vuotiaille lapsille. Leirillä liikutaan monipuolisesti Tapulin liikuntakeskuksessa ja sen ympäristössä Tapulikaupungin liikuntapuistossa. Pääpaino on voimistelussa, akrobatiassa, perusliikuntataidoissa sekä kehollisessa ilmaisussa. Leiri sopii kaikille voimistelusta innostuneille. 

Leirin hinta on 110€ ja siihen sisältyy lämmin lounas päivittäin. Ilmoittaudu mukaan täällä

Kysy lisää leireistämme voimistelu@tapanilanera.fi

Kuva: Petri Vilhunen