Vanhempainviikolla koko perhe voimistelee

28.9.2023

Kaikissa ryhmissämme ja joukkueissamme vietetään vanhempainviikkoa viikolla 41 (9.–15.10.). Tällä viikolla vanhemmat, huoltajat tai vaikka kummit pääsevät mukaan voimisteluharjoituksiin. Tarkemman tiedon vanhempainviikon toteutuksesta saat oman ryhmäsi valmentajalta. Kouluilla harjoittelevissa harrastevoimistelun ryhmissä henkilömäärää on rajoitettu salin vaatimusten mukaisesti. Käytännössä harjoituksiin voi osallistua yksi aikuinen lasta kohden, jotta kaikki mahtuvat liikkumaan.

Yhdessä tekeminen on yksi jaostomme tärkeimmistä arvoista. Vanhempainviikolla lapset ja aikuiset pääsevät luomaan yhteisiä kokemuksia liikunnan parissa. Harjoituksissa tarjotaan virikkeitä salin ulkopuoliseen liikkumiseen ja vahvistetaan lapsen itsetuntoa liikkujana. 

Liikkuminen yhdessä on yksi jaostomme syyskauden painopisteistä. Kun koko perhe liikkuu ahkerasti arjessa, rakennetaan aktiivisen elämän perustuksia. Liikuntaharrastuksesta saadaan tämän lisäksi monipuolisesti taitoja, osaamista, elämyksiä ja ystävyyksiä. Lisää lasten ja nuorten liikuntasuosituksista voit lukea täältä: https://ukkinstituutti.fi/liikkuminen/liikkumisen-suositukset/lasten-ja-nuorten-liikkumissuositus/ 

Kuva: Tiia-Tuulia Järvinen