Uusi prinsessavoimistelun ja joukkuevoimistelun ryhmä

8.2.2024

Talviloman jälkeen toimintansa aloittavat uudet voimisteluryhmät. Näihin ryhmiin ei vaadita aiempaa voimistelutaustaa ja ryhmissä voi kokeilla kaksi kertaa ennen sitoutumista harrastukseen.

Lisää Prinsessavoimistelua

Supersuositut prinsessavoimistelun ryhmät täyttyivät hetkessä, joten perustamme viidennen ryhmän, joka harjoittelee keskiviikkoisin klo 18:15-19 Hiidenkiven koulussa. Kausimaksu on 100€ + seuran jäsenmaksu 10€. Satuvoimistelu on satu- ja mielikuvaliikuntaa, jossa pienet lapset oppivat perusliikuntataitoja ja voimistelun alkeita. Satuvoimistelussa opitaan liikuntataitojen lisäksi sosiaalisia taitoja, itseilmaisua ja rohkeutta. Tavoitteena on oppia nauttimaan liikkumisesta ja yhdessä tekemisestä. Prinsessavoimistelun tunnit rakentuvat vaihtuvan teeman ympärille. Kauden aikana seikkaillaan niin keijuina kuin sirkuksen pelleinä ja tutustutaan satuihin kuten prinsessa ja herne, pieni merenneito ja Tuhkimo. 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Prinsessavoimisteluun tästä.

Uusi joukkuevoimistelun alkeisryhmä koululaisille

Kiinnostaako joukkuevoimistelu? Nastan harrastuksen pääsee aloittamaan Emerald-ryhmässä! Keskiviikkoisin klo 17-18 Pukinmäenkaaren koulussa (Kenttäpolku 3) harjoittelevassa ryhmässä opitaan uutta ja innostutaan voimistelusta. Joukkuevoimistelussa harjoitellaan lajiliikkeitä kuten hyppyjä, tasainoja ja vartaloliikkeitä sekä näiden yhdistelmiä. Joukkuevoimistelu kehittää ketteryyttä, koordinaatiota, liikkuvuutta ja voimaa. Joukkuevoimistelu sopii hyvin toisen lajin rinnalle. Loppukauden kausimaksu on 120€ + seuran jäsenmaksu 10€.

Lue lisää ja ilmoittaudu ryhmään tästä.

Kuva: Tiia-Tuulia Järvinen