Tähtiseura!

24.2.2023

Tapanilan Erän Voimistelujaosto on Tähtiseura! 

Voimistelujaosto saavutti Tähtimerkin laadukkaasta lasten ja nuorten toiminnasta 21.2.2023. 

Voimistelujaosto auditoitiin 20.12.2022 ja viimeisteltyämme vastuullisuusohjelmamme tähtiseuramerkki varmistui myöhemmin helmikuussa. Seurakehittämistyötä on tehty viime vuosina aktiivisesti hallinnosta liikuntatoimintaan ja seuran ihmisiin. Suuret kiitokset kuuluvat tähtiseuratiimillemme, Salla Virranniemi, Heini Tuovinen, Ines Antti-Poika, Nina Laaksonen, Lauri Järvinen, Maria Kaipiainen, Laura Seppälä, Laura Niini ja Vilma Ollila, sekä kaikille valmentajille, johtokunnan jäsenille ja muille kehitystyöhön osallistuneille seura-aktiiveille.

Vuonna 2023 Tapanilan Erä ry täyttää 90 vuotta ja juhlistamme myös Voimistelujaoston 15. vuotta itsenäisenä A-jaostona. Tämä saavutus tuntuu erityisen hienolta tänä vuonna. Juhlistamme Tähtimerkkiä yhdessä koko jäsenistömme kanssa kevätnäytöksessämme sunnuntaina 28.5.2023 Tapulin liikuntakeskuksessa. 

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Tähtimerkki on Olympiakomitean ja lajiliiton myöntämä tunnus urheiluseuralle, joka täyttää määritetyt laatutekijät kohderyhmänsä osalta. Osa-alueita on kolme: lapset ja nuoret, aikuiset sekä huippu-urheilijat.

Lasten ja nuorten osa-alueen merkki viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa!

"Suomalainen urheilu loistaa Tähtiseurassa."