Pääsiäisen poikkeusajat sekä loppukevään pyhäpäivät

20.3.2024

Pääsiäisviikonloppuna voimistellaan poikkeuksellisesti

Pääsiäisviikonloppuna (29.3.-1.4.) harrasteryhmämme pääosin lomailevat. Pyhäpäivinä (pitkäperjantai, pääsiäissunnuntaina ja pääsiäismaanantaina) kouluvuorot on peruttu eikä harjoituksia järjestetä. Kiirastorstaina 28.3. kaikki ryhmät harjoittelevat normaalisti.

Pääsiäisen aikaan kilpailevat joukkueet harjoittelevat poikkeusaikatauluin Tapulin liikuntakeskuksessa. Ryhmäkohtaiset tiedot saat omalta valmentajaltasi.

Pääsiäissunnuntaina 31.3. perhepeuhuja ei järjestetä. Peuhujen pariin palataan 7.4. ja teemana ovat ylitykset ja alitukset.

Voimistelujaosto toivottaa kaikille aurinkoista ja rentouttavaa pääsiäistä!

Loppukevään pyhäpäivien vaikutus harjoituksiin

Loppukeväälle osuu useampia arkipyhiä, jotka vaikuttavat harjoituksiin. Harrasteryhmien osalta harjoitukset on pyhäpäivinä peruttu, sillä koulut ovat pyhinä kiinni. Valmennusjoukkueet harjoittelevat poikkeusaikatauluin Tapulin liikuntakeskuksessa. Muista tarkistaa ryhmäkohtaiset tiedot omalta valmentajaltasi.

  • keskiviikko 1.5. vappu
  • torstai 9.5. helatorstai

Voimistelun kevätkausi päättyy kevätnäytökseen sunnuntaina 26.5.2024. Ilmoittautumiset syyskauden (26.8.-15.12.2024) alkavat kesäkuussa. Tiedotamme tarkemmasta päivämäärästä lähempänä.

Kuva: Juha Laaksonen