Opetus- ja kulttuuriministeriön tukea Perhepeuhut-hankkeeseen

24.4.2023

Tapanilan Erän Voimistelujaosto on saanut Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukea Perhepeuhut - koko perhe liikkumaan -hankkeeseen

Sunnuntaiaamuisin klo 9-11 Tapulin liikuntakeskuksessa järjestetyt perhepeuhut ovat liikuttaneet jo kymmeniä alueen perheitä tänä vuonna. Yksittäisiä kävijöitä on joinain aamuina ollut lähes 80. Tänä vuonna sunnuntaiaamuihin on lisätty lyhyt ohjattu osuus, jonka tavoitteena on tarjota inspiraatiota lasten kanssa touhuamiseen. Muuten toiminta keskittyy vapaaseen leikkiin. Peuhut jatkuvat toukokuun 21. päivään asti. Lisätietoa perhepuhuista, teemoista ja poikkeuspäivämääristä löytyy täältä.

Kesätauon jälkeen peuhut jatkuvat tavalliseen tapaansa, minkä lisäksi perustamme syksylle uusia perhevoimistelun ryhmiä Tapulin liikuntakeskukseen. Perhevoimistelun ryhmät ovat 0-3-vuotiaille tarkoitettuja harrastusryhmiä, joiden toiminta keskittyy perheliikuntaan. Ryhmät esiintyvät jaoston joulu- ja kevätnäytöksissä. Ilmoittautumiset syyskauden ryhmiin alkavat kesäkuussa ja tiedotamme tarkemman päivämäärän lähempänä.

Tästä Voimisteluliiton uutiseen tukea saaneista hankkeista

Tästä linkistä OKM:n listaukseen myönnetyistä hakemuksista.

Kuva: Tiia-Tuulia Järvinen