Mukaan Erän joukkueisiin

8.11.2023

Nyt on hyvä aika tulla mukaan joukkuevoimistelun kilpaileviin joukkueisiimme! Otamme uusia voimistelijoita mukaan kaikkiin ikäluokkiin. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita joukkueiden avoimiin harjoituksiin marras-joulukuussa. Ennakkoilmoittautuminen ei ole pakollista mutta suositeltavaa. Poikkeuksena 2015-2016-syntyneiden AU-tiimi, jonka ilmoittautumislomake löytyy avoimien harjoitusten aikataulujen yhteydestä. On myös mahdollista sopia oma kokeiluaika joukkueen vastuuvalmentajan kanssa.

Lisätiedot

Harjoitukset pidetään kotihallissamme Tapulin liikuntapuistossa, Lehto Areenalla (Henrik Forsiuksen tie 2, Helsinki) voimistelukanveesilla (1, 2 tai 3) tai Maunulan liikuntahallissa (Maunulanmäki 3). Lisätietoa harjoituspaikoista löytyy täältä.

Poikkeukset syntymävuosissa ovat mahdollisia. Valmentajat antavat palautetta ja pyrkivät löytämään voimistelijalle hänen omaa taito- ja motivaatiotasoaan vastaavan joukkueen.  Harjoituksiin osallistuviin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä harjoitusten jälkeen. 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset valmennuspäällikkö, heini.tuovinen@tapanilanera.fi

Tapanilan Erän Voimistelujaosto on lasten ja nuorten tähtiseura. 
Meillä voimistellaan ilolla, laadukkaasti ja yhdessä!