Ilmoittaudu kevätkaudelle 5.12.

5.12.2022

Ilmoittaudu mukaan kevätkauden voimisteluryhmiin Tapanilan Erälle! Ilmoittautuminen harrasteryhmiin avautuu maanantaina 5.12.2022 klo 9:00

Tarjoamme kevätkaudella harrasteryhmiä 3-vuotiaista aikuisiin. Laadukkaissa lasten voimistelun ryhmissämme voit valita satuvoimistelun, vauhdikkaan voimistelun, perusvoimistelun tai joukkuevoimistelupainotuksen. Lasten ryhmien tuntikuvaukset löytyvät täältä. Aikuisille löytyy kaksi tanssillisen voimistelun ryhmää sekä joukkuevoimistelun harrastesarjan joukkueita. Aikuisten ryhmien tuntikuvaukset löytyvät täältä.

Kevätkauden tärpit:

Voimistelukoulut
Aloita voimisteluharrastus voimistelukouluissa! Perusliikuntaan ja voimistelun perusliikkeisiin keskittyvissä voimistelukouluissa liikutaan lasten ehdoin ja leikin keinoin. Monipuolisilla tunneilla tutustutaan voimisteluvälineisiin ja -telineisiin sekä päästään esittämään opittuja taitoja seuran näytöksissä. Voimistelukouluja on 5-10-vuotiaille. 

Ninjagym
Vauhtia, temppuja ja uusia kokemuksia Ninjagymissä! Pojille sopiva temppuiluun keskittyvä Ninjagym on erinomainen harrastus toisen lajin rinnalle. Huippusuosittu Ninjagym täyttyy vauhdilla, joten kannattaa olla nopea.

Satuvoimistelu
Prinsessavoimistelu on 3-4-vuotiaiden satu- ja mielikuvaliikuntaa, jossa tunnit rakentuvat vaihtuvan teeman ympärille. Ryhmät harjoittelevat Hiidenkiven koulussa. Ryhmiä on kolme. 

Tanssillinen voimistelu
Tanssillinen voimistelu on virtaava ja elämyksellinen harrastus aikuisille. Kaksi tanssillisen voimistelun ryhmäämme, Evat ja Eden, toivottavat uudet tulijat tervetulleiksi avosylin. Ryhmät harjoittelevat kerran viikossa ja osallistuvat kauden aikana Voimisteluliiton tapahtumiin ja seuran näytöksiin.

Kaikissa ryhmissämme on mahdollista kokeilla kaksi kertaa veloituksetta. 
Ryhmien harjoitukset alkavat viikolla 2 (9.1.-28.5.2023). Ilmoittaudu nyt mukaan, kokeile kaksi kertaa ja sitoudu vasta tämän jälkeen jatkamaan harrastuksessa. 

Kysy lisää ryhmistämme toiminnanjohtajaltamme voimistelu@tapanilanera.fi

Kilpailevista joukkuevoimistelun joukkueista voit lukea lisää täältä. Lisätietoa joukkuevoimistelusta antaa valmennuspäällikkömme Heini Tuovinen, heini.tuovinen@tapanilanera.fi

Tervetuloa voimistelemaan kanssamme ilolla, laadukkaasti ja yhdessä!

Kuva: Tiia-Tuulia Järvinen

Huomio! Nuppujen eli kaksi kertaa viikossa harjoittelevien joukkuevoimistelijoiden ilmoittautumisen aloitus viivästyy johtuen muista ikäluokan harjoituksista. Ilmoittautuminen ryhmään alkaa myöhemmin viikolla 49. 

[EDIT] Nuppujen ilmoittautuminen avautui perjantaina 9.12.2022. Tervetuloa voimistelemaan kanssamme!