Haemme valmentajia ryhmiin ja joukkueisiin

29.11.2022

Haemme vastuuvalmentajia ja valmentajia joukkuevoimistelun valmennusjoukkueisiin ja harrastevoimistelun ryhmiin kevätkaudelle 2023. 

Perustamme uusia valmennuslinjan mukaisia joukkuevoimistelujoukkueita alle 12-vuotiaiden ikäluokkiin sekä harrastevoimistelun ryhmiä kysynnän mukaan. Ryhmien ja joukkueiden harjoitukset alkavat 9.1.2023 alkavalla viikolla.

Vaatimukset valmentajilta tavoitetilassa

Lasten valmennusryhmien vastuuvalmentajat ovat kokeneita ja koulutettuja valmentajia. Vastuuvalmentaja on suorittanut Voimisteluliiton valmentajakoulutuksia valmentanut useamman vuoden ajan. Vastuuvalmentajan lisäksi harjoituksista vastaavat koulutetut apuvalmentajat. Valmentajien tehtävänä on saada lapsi innostumaan liikkumisesta ja joukkuevoimistelusta. Valmentajien tulee hallita hyvin lajitaidot ja tekniikat, ymmärtää lapsen fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen kehittymisen vaiheet, osata soveltaa valmennuksessaan lasten valmennuksen perusteita ja olla motivoitunut kouluttautumaan ja kehittämään itseään valmentajana.

Ilmoita kiinnostuksestasi valmennuspäällikölle heini.tuovinen@tapanilanera.fi mahdollisimman pian. 

Voimistelujaosto työnantajana

Tapanilan Erän voimistelujaosto tarjoaa mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja ammattitaitoisessa ilmapiirissä. Vahvuutemme seurana on kehittymishaluisuus ja tavoitteellisuus. Seurassamme tuetaan valmentajien kouluttautumista ja kannustetaan valmentajia ja ohjaajia omilla koulutuspoluillaan. Tule mukaan aktiiviseen porukkaamme! Valmentajana Voimistelujaostossa pääset työskentelemään ammattimaisessa seurassa. 

Vastuuohjaajiksi/valmentajiksi otamme 18 vuotta täyttäneitä. Apuohjaajana voit aloittaa jo 15-vuotiaana!

Tarjoamme

  • työpaikan, jossa valmentajia ja ohjaajia arvostetaan
  • mahdollisuuden kouluttautuja ja kehittyä valmentajana ja ohjaajana
  • valmentaja/ohjaajakokemuksen ja -koulutuksen mukaista palkkaa

Toivomme hakijalta

  • sitoutumista seuran tavoitteisiin ja toimintakulttuuriin
  • innostavaa otetta ohjaamiseen ja valmentamiseen
  • halua yhteistyöhön ja yhteen hiileen puhaltamiseen
Kuvat: Petri Vilhunen

Meillä voimistellaan ilolla, laadukkaasti ja yhdessä!