Avoimet ovet 10.8. ja 13.8.

7.8.2023

Tapanilan Erän Voimistelujaosto on mukana Tapanilan Urheilukeskuksen perinteisissä avoimissa ovissa torstaina 10.8. klo 16-20 sekä Tapulin liikuntakeskuksen avoimissa ovissa sunnuntaina 13.8. klo 9-14. 

Tapanilan Urheilukeskuksen perinteiset avoimet ovet starttaavat harrastusten syksyn. Ohjelmassa lajinäytöksiä, yli 30 maksutonta lajikokeilua kuten miekkailua, jousiammuntaa, taikuutta, latinotanssi- ja paritanssitunteja, barrea, commercial-, afro- ja dancemix-tunteja, nyrkkeilyä, kiipeilyä ja sirkusta! Tarjolla myös poniratsastusta, pomppulinna, grilliherkkuja ja muurinpohjalettuja! Voimistelujaoston edustajat löydät tapahtumatorilta ja jaoston oma esitysvuoro on klo 19 näytöstatamilla kirjaston edessä.

Lisätietoa ja aikataulun löydät täältä: www.tapanilanurheilu.fi/avoimet-ovet

Sunnuntaina 13.8. Tapulin liikuntakeskus avaa ovensa yleisölle. Vuonna 2021 valmistunut liikuntakeskus on Voimistelujaoston pääasiallinen harjoituspaikka. Avoimissa ovissa voimistelutila avataan perheiden käyttöön klo 9-12 ja klo 12-14 on mahdollista seurata joukkuevoimistelijoiden harjoituksia sekä joukkueiden esityksiä. Tervetuloa mukaan! Lisätietoa ja aikataulut löydät täältä.

Kuva: Tiia-Tuulia Järvinen