Aloita voimisteluharrastus Tapanilan Erällä

15.8.2023

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan ja löytää itsellesi tai lapsellesi ihanan harrastuksen voimistelun parista. Ryhmiä on vauvasta aikuisiin. Voimistelukausi alkaa 28.8. alkavalla viikolla ja kaikissa ryhmissämme voi kokeilla kaksi kertaa veloituksetta.

Tsekkaa alta tärpit ja ilmoittaudu mukaan.

Uusi Voimistelukoulu Minit -ryhmä

Supersuositut 5-6-vuotiaiden Voimistelukoulu Minit -ryhmämme täyttyivät vauhdilla, joten perustimme uuden ryhmän! Uusi ryhmä harjoittelee maanantaisin klo 18:15-19:15 Hiidenkiven koululla. Harjoitukset alkavat 28.8.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Joukkuevoimistelua 5-10-vuotiaille

5-7-vuotiaille tarjoamme joukkuevoimistelun alkeita kaksi kertaa viikossa. Nuput-ryhmässä harjoitellaan leikinomaisesti ja lasten tahtiin joukkuevoimistelun lajiliikkeitä ja motorisia perustaitoja. Ryhmä harjoittelee maanantaisin klo 17:15-18:15 Hiidenkiven koulussa ja torstaisin klo 18:15-19:15 Staffansbyn koulussa. Ryhmä sopii voimisteluun tutustuville tai vaikka aiemmin prinsessavoimistelussa tai Voimistelukoulu Mineissä voimistelleille.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Kouluikäisille tarjoamme joukkuevoimistelun alkeita kerran viikossa (Evita). 

  • Evita tiistai klo 18.30-20
    Ryhmässä harjoitellaan joukkuevoimistelun lajiliikkeitä voimistelupassin avulla sekä valmistellaan esitysohjelma seuran näytöksiin. Sopii oikein hyvin voimistelukoulusta jatkaville tai lajiin tutustuville. 

Voimistelua yli 10-vuotiaille

Voimistelun voi aloittaa milloin vain! Yli 10-vuotiaille löytyy sekä Voimistelukoulua ja temppuvoimistelua että joukkuevoimistelua. Näihin ryhmiin ei tarvita aiempaa voimistelutaustaa. Into harjoitteluun ja uuden oppimiseen riittää! Tutustu ryhmiimme alta.

Aikuisten tanssillista voimistelua

Tanssillisen voimistelun esiintyvät ryhmämme Evat ja Eden toivottavat uudet tulijat tervetulleiksi. Tanssillinen voimistelu yhdistelee voimistelun ja tanssin elementtejä kekseliäällä tavalla. Tunneilla matkustetaan tunnelmasta toiseen virtaavan liikkeen mukana. Musiikki ja liike synnyttävät tarinan, jossa voimistelulle ominainen vartalonkäyttö yhdistyy tanssin luovaan liikekieleen. Harjoituksissa treenataan myös jalkatekniikkaa, hyppyjä sekä liikkuvuutta ja voimaa - ilmaisuakaan unohtamatta. Lue lisää ryhmistämme ja tule kokeilemaan.

Kysy lisää voimisteluryhmistämme voimistelu@tapanilanera.fi tai 0408498207.