Syyskauden starttileiri

Voimistelujaoston syyskausi polkaistaan käyntiin perinteisellä Starttileirillä 1.-5.8.2022

Tapanilan Erän Voimistelujaosto järjestää elokuun alussa 1.–5.8.2022 (ma–pe klo 15-19) syyskauden Starttileirin yli 7-vuotiaille voimistelijoille. Leireillä liikutaan monipuolisesti Tapulin liikuntakeskuksessa ja sen lähiympäristössä Tapulikaupungin liikuntapuistossa. Pääpaino on voimistelun laji- ja välinetekniikassa, perusliikuntataidoissa sekä kehollisessa ilmaisussa. Starttileirillä päästään myös ulkoilemaan monipuolisesti. Leiri sopii kaikille voimistelusta innostuneille; osallistuminen ei edellytä voimistelutaustaa tai voimistelujoukkueisiin kuulumista. Osallistujat pääsevät harjoittelemaan omassa ikä- ja tasoryhmässään, mutta myös yhdessä seurahenkeä nostattaen!

Leiri järjestetään maanantaista perjantaihin kello 15-19. Ohjaajina toimivat Voimistelujaoston omat valmentajat. Leirillä myös ulkoillaan paljon, päästään osallistumaan leiriolympialaisiin ja leirin päätteeksi osallistujat esittävät oppimiaan taitoja ja esitysohjelmia muille leiriläisille.

Leirin hinta on 65 euroa (Voimistelujaoston jäsenet) ja 80 euroa (ei-jäsenet). Omat eväät mukaan.

Ilmoittautuminen on avattu! Ilmoittautumisaikaa on 24.7.2022 asti. Jälki-ilmoittautumisesta voi laittaa kyselyä osoitteeseen voimistelu@tapanilanera.fi.  Ei-jäsenten tulee ensin rekisteröityä palvelun käyttäjäksi (valitse seuraksi Tapanilan Erän Voimistelujaosto).

Ilmoittautuminen, Voimistelujaoston jäsenet:  

https://go.hoika.net/user/TapahtumaanIlmoittautuminen.aspx?sid=143&TapahtumaID=7389 

Ilmoittautuminen, rekisteröitymättömät henkilöt: 

https://go.hoika.net/public/Rekisterointi.aspx?sid=143&TapahtumaID=7389 

Linkki vie suoraan rekisteröitymislomakkeeseen, jonka täyttämisen jälkeen sisäänkirjautumalla pääsee Starttileirin ilmoituslomakkeen täyttöön.

Tervetuloa mukaan!

Leirille ilmoittautuessa hyväksyt peruutusehdot. Osallistumisen voi perua 7 vuorokautta ennen leirin alkua veloituksetta. Jos osallistuminen perutaan alle 7 vuorokautta ennen leirin alkua, perimme 50% hinnasta. Leirin alkamisen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme täyden hinnan. Leirin aikana sairastapauksissa omavastuupäiviä on 2. Tämän jälkeen lääkärintodistuksella hyvitetään sairastumisen jälkeiset leiripäivät. 

Kuva: Tiia-Tuulia Järvinen