Syyskauden starttileiri

Voimistelujaoston syyskausi polkaistaan käyntiin perinteisellä Starttileirillä 1.-5.8.2022

Tapanilan Erän Voimistelujaosto järjestää elokuun alussa 1.–5.8.2022 (ma–pe klo 15-19) syyskauden Starttileirin yli 7-vuotiaille voimistelijoille. Leireillä liikutaan monipuolisesti Tapulin liikuntakeskuksessa ja sen lähiympäristössä Tapulikaupungin liikuntapuistossa. Pääpaino on voimistelun laji- ja välinetekniikassa, perusliikuntataidoissa sekä kehollisessa ilmaisussa. Starttileirillä päästään myös ulkoilemaan monipuolisesti. Leiri sopii kaikille voimistelusta innostuneille; osallistuminen ei edellytä voimistelutaustaa tai voimistelujoukkueisiin kuulumista. Osallistujat pääsevät harjoittelemaan omassa ikä- ja tasoryhmässään, mutta myös yhdessä seurahenkeä nostattaen!

Leiri järjestetään maanantaista perjantaihin kello 15-19. Ohjaajina toimivat Voimistelujaoston omat valmentajat. 

Leirin hinta on 65 euroa (Voimistelujaoston jäsenet) ja 80 euroa (ei-jäsenet). Omat eväät mukaan.

Ilmoittautuminen on avattu! Ilmoittautumisaikaa on 24.7.2022 asti. Jälki-ilmoittautumisesta voi laittaa kyselyä osoitteeseen voimistelu@tapanilanera.fi.  Ei-jäsenten tulee ensin rekisteröityä palvelun käyttäjäksi (valitse seuraksi Tapanilan Erän Voimistelujaosto).

Ilmoittautuminen, Voimistelujaoston jäsenet:  

https://go.hoika.net/user/TapahtumaanIlmoittautuminen.aspx?sid=143&TapahtumaID=7389 

Ilmoittautuminen, rekisteröitymättömät henkilöt: 

https://go.hoika.net/public/Rekisterointi.aspx?sid=143&TapahtumaID=7389 

Linkki vie suoraan rekisteröitymislomakkeeseen, jonka täyttämisen jälkeen sisäänkirjautumalla pääsee Starttileirin ilmoituslomakkeen täyttöön.

Tervetuloa mukaan!

Leirille ilmoittautuessa hyväksyt peruutusehdot. Osallistumisen voi perua 7 vuorokautta ennen leirin alkua veloituksetta. Jos osallistuminen perutaan alle 7 vuorokautta ennen leirin alkua, perimme 50% hinnasta. Leirin alkamisen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme täyden hinnan. Leirin aikana sairastapauksissa omavastuupäiviä on 2. Tämän jälkeen lääkärintodistuksella hyvitetään sairastumisen jälkeiset leiripäivät. 

Kuva: Tiia-Tuulia Järvinen