Syyskauden starttileiri

Voimistelujaoston syyskausi polkaistaan käyntiin perinteisellä Starttileirillä 2.-6.8.2021

Tapanilan Erän Voimistelujaosto järjestää elokuun alussa 2.–6.8.2021 (ma–pe) syyskauden Starttileirin noin 7-15-vuotiaille voimistelijoille. Leireillä liikutaan monipuolisesti Tapanilan Urheilukeskuksessa ja sen lähiympäristössä. Pääpaino on voimistelun laji- ja välinetekniikassa, perusliikuntataidoissa sekä kehollisessa ilmaisussa. Starttileirillä päästään myös ulkoilemaan monipuolisesti. Leiri sopii kaikille voimistelusta innostuneille; osallistuminen ei edellytä voimistelutaustaa tai voimistelujoukkueisiin kuulumista. Osallistujat pääsevät harjoittelemaan omassa ikä- ja tasoryhmässään, mutta myös yhdessä seurahenkeä nostattaen!

Leiri järjestetään maanantaista perjantaihin kello 9-15. Ohjaajina toimivat Voimistelujaoston omat valmentajat. Leirillä myös ulkoillaan paljon, päästään osallistumaan leiriolympialaisiin ja leirin päätteeksi osallistujat esittävät oppimiaan taitoja ja esitysohjelmia muille leiriläisille.

Leirin hinta on 85 euroa (Voimistelujaoston jäsenet) ja 105 euroa (ei-jäsenet). Näihin hintoihin sisältyy lämmin ruoka päivittäin. 

Ilmoittautuminen on avattu! Ilmoittautumisaikaa on pidennetty 27.7.2021 asti. Jälki-ilmoittautumisesta voi laittaa kyselyä osoitteeseen voimistelu@tapanilanera.fi. Ei-jäsenten tulee ensin rekisteröityä palvelun käyttäjäksi (valitse seuraksi Tapanilan Erän Voimistelujaosto).

Ilmoittautuminen, Voimistelujaoston jäsenet:  

https://go.hoika.net/user/TapahtumaanIlmoittautuminen.aspx?sid=143&TapahtumaID=6716

Ilmoittautuminen, rekisteröitymättömät henkilöt: 

https://go.hoika.net/public/Rekisterointi.aspx?sid=143&TapahtumaID=6716

Linkki vie suoraan rekisteröitymislomakkeeseen, jonka täyttämisen jälkeen sisäänkirjautumalla pääsee Starttileirin ilmoituslomakkeen täyttöön.

Leirit järjestetään hygienia- ja väljyyssuosituksia sekä kokoontumisrajoituksia kunnioittaen. Flunssan oireita tuntevat voimistelijat ja valmentajat jäävät kotiin eivätkä osallistu leirille. Osallistujat liikkuvat pienryhmissä ja harjoituksissa huomioidaan turvavälit sekä hyvä käsihygienia. Valmentajat valvovat osallistujien siirtymisiä harjoitustiloista toisiin ja ruokailut on porrastettu. Tarkemmat ohjeet lähetetään osallistujille leirikirjeen mukana.

Tervetuloa mukaan!

Leirille ilmoittautuessa hyväksyt peruutusehdot. Osallistumisen voi perua 7 vuorokautta ennen leirin alkua veloituksetta. Jos osallistuminen perutaan alle 7 vuorokautta ennen leirin alkua, perimme 50% hinnasta. Leirin alkamisen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme täyden hinnan. Leirin aikana sairastapauksissa omavastuupäiviä on 2. Tämän jälkeen lääkärintodistuksella hyvitetään sairastumisen jälkeiset leiripäivät. Mikäli epidemian kehityksestä tai jaostosta riippumattomista syistä leiri jouduttaisiin keskeyttämään, tullaan kyseinen viikko laskuttamaan koko viikon osalta. Mikäli voimistelija sairastuu tai joutuu karanteeniin ennen leirin alkua, lasku mitätöidään. Yksittäisen voimistelijan kohdalla on sairastapauksissa voimassa normaalit peruutusehdot.